Showing 1–16 of 18 results

Pjanur AKT8600/IX

Marka  Whirpool
Karakteristikat  4 Korent
Lloji i Pjanurës  Qeramike
Paneli i Kontrollit  Elektronik

PJANURE ARIELLI ACH614A

           Specifikime teknike:

Kohëmatës po

Ngjyrë e zezë

Lloji i menaxhimit me prekje

Numri i zonave të ngrohjes 4

Treguesi i nxehtësisë së mbetur po

Mundësia për të kyçur po      

Madhësia e pjanures (H x W x D cm) 5.2 x 59 x 52

Madhësia e bazes (H x W x D cm) 50 x 56

PJANURE ECOLUX PDC65BEV

Lloji: qeramike
Karakteristikat: 4 korent
Klasi I energjise: A+
Paneli I kontrollit: Elektronik me prekje
Permasat : 60 standarte

 

PJANURE INKASO AEG HK624000XB

Lloji: qeramike me bordur inoksi
Karakteristikat: 4 korent
Klasi I energjise: A+
Paneli I kontrollit: Elektronik me prekje
Permasat : 60 standarte

 

PJANURE INKASO ELECTROLUX EGE6182NOK

Lloji: qeramike
Karakteristikat: 3 gaz+ 1 korent
Klasi I energjise: A
Paneli I kontrollit: Mekanik me manopula
Permasat : 60 standarte
Karakteristik: me valvul sigurie,materiali gize i gazit

PJANURE INKASO GOREX H622CE (2+2)

Ngjyra: E zeze
Lloji: 2 gaz, 2 korent

Karakteristika:

Materiali i vatrave te gazit gize e temperuar pa luster.

Valvul sigurie.

Me luster si pjanure kunder gervishjeve.

Komandimi me manopula standarte mekanike.

Permasat: 60 standarte

PJANURE INKASO NEFF T16TT76N0

Ngjyra:                                              E zeze
Operacioni:                                 TwistPad®
Fleksibilitet:                        1 zonën and pjekjes 1 gatim me dy qark zone
Niveli i fuqisë për tenxhere     17 nivele të fuqisë

Funksioni i ngrohjes për të gjitha zonat and gatimit

Shfaqja dixhitale and niveleve të gatimit

Treguesi i ngrohjes mbetur në 2 faza për zonën and gatimit ekran

Koha Numëroni kohëmatësin kohëmatës

Fshini funksion të mbrojtjes

Mbyllja automatike and sigurisë nga fëmijët

Treguesi

Konsumi i energjisë

Style: 60 cm and gjerë

Kornizë projektimi në çelik inox 

Dimensionet and instalimit (mm): 560 x 500 minutë Trashësia e pianures: 20 mm

Zonat e gatimit: 1 x Ø 180 mm, 2.00 kW; 1 x Ø 170/265 mm, 1.80 / 2.60 kW; 1 x Ø 145 mm, 1.20 kW; 1 x Ø 145/210 mm, 1.20 / 2.10 kW; kaloni kryesore Vlera and lidhur 8300 W llambë tregues pushtet

PJANURE INKASO NEFF T36BD60N0

Ngjyra: E zeze
Kontrolli:  

Prek Kontrolli

 

Fleksibilitet:

 

Zona tavë 4 zona e induksionit të gatimit

Niveli i fuqisë për gatim 17 nivele të fuqisë

Shfaqja dixhitale dhe niveleve të gatimit

Treguesi i ngrohjes    mbetet në 2 faza për zonën dhe gatimin

Timer kohëmatës

Funksionet e menaxhimit të energjisë

Zbulimi i Pan- Funksioni i menaxhimit të energjisë

siguria automatike

Mbyllja dhe siguria e fëmijëve

Funksioni i nisjes së shpejtë

Funksioni: rinisje te programit.

Konsumi i energjisë: A+

Style: 60 cm dhe gjerë

Kornizë në çelik inox

Dimensionet dhe instalimi: 560 mm x 490 mm Min.

Induksion

Ngarkesë e lidhur 4600 W

Pllakë me induksion Vetë-mjaftueshme me funksion TouchControl. Induksioni – Ngrohja gjenerohet në nxehjen dhe induksionit direkt në enë gatimi për gatim të saktë dhe të saktë pa Nachgaren.

Zone dhe pjekjes me aktivizim automatik kur përdorni pjekjen

Me TouchControl është e mundur një kontroll veçanërisht i cooktops rehatshme.

Një trokitje dhe lehtë është dhe mjaft. Një timer ndihmon  gatimin.

PJANURE INKASO NEFF T59PT60X0

 

Ngjyra:                                              E zeze

TwistPad®

Fleksibilitet:

3 x zonë and përkulur

5 gatim induksion area

Pajisje:

Niveli i fuqisë për tenxhere

Niveli i fuqisë për pans

Fuqia:

17 nivele të fuqisë

Shfaqja dixhitale and niveleve të gatimit

Treguesi i ngrohjes  në 2 faza për zonën and gatimit

Timer

Ekran koha

Funksioni i menaxhimit të energjisë

Zbulimi i Pan-it

Menaxhimi i energjisë

Funksioni :Mbyllja automatike

Siguria:

Pajisja për sigurinë e fëmijëve

Style:

90 cm gjerë

Pa kornizë, për montim

Teknike information:

Dimensionet and instalimit: 880 mm x 500 mm

Trashësia e pianures: 30 mm

Zone and gatimit: 1 x Ø 400 mmx240 mm, 3.3 kW (niveli maksimal i fuqisë 3.7 kW) ose 2 x Ø 240 mm, 2.2 kW (niveli maksimal i fuqisë 3.7 kW) Induksioni; 1 x Ø 300 mmx240 mm, 2.6 kW (niveli maksimal i fuqisë 3.7 kW) Induksioni; 1 x Ø 400 mmx240 mm, 3.3 kW (niveli maksimal i fuqisë 3.7 kW) ose 2 x Ø 240 mm, 2.2 kW (niveli maksimal i fuqisë 3.7 kW) induksion

Ngarkesë and lidhur 11100 W

Gjatësia e lidhjes së kabllit: 110 cm

Kablloja e lidhjes and mbyllur në ambalazh

PJANURE INKASO WHIRLPOOL AKT 8130 BA

 

Kategoria: Pjanure
Ngjyra / materiale: E zeze
Permasat: Thellesi:510 mm,Lartësi:140 mm, Gjerësi:600 mm
Gjerësia Standard: 60 cm
Karakteristika: Bllokimi per femijet, Treguesi i nxehtësisë, Kohëmatësi, Booster
Fuqia totale: 6200 W
Tension: 230 V
Kontrol: Elektronike / Buttons
Teknika e prekjes: Buttons (+/-)
Numri i zonave të gatimit: 4
Lloji i pllakës: Qeramike