Showing 1–16 of 94 results

ASPIRATOR AEG DBE5960HG

Karakteristikat:

KAPACITETI I THITHJES: 779 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv

NIVELI I ZHURMËS: 54 db

INSTALIMI: Mural

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Elektronik me prekje

NDRICIMI: LED

GJERESIA: 90 cm

GARANCIA: 24 Muaj

ASPIRATOR AIRONE 90 X

Karakteristikat:

Ngjyra: XHAM I ZI DHE INOKS

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 350-610 (810) m3/h

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display me buton /4 nivele

Niveli i zhurmes: 52-63 (70) dBA

Klasi energjise A (61 kw/vjet)

 

ASPIRATOR ARISTON 90 X CIL HKT 4H

Karakteristikat:

Shpejtësia e nxjerrjes së ajrit. 780 m³ / orë

Lloji i nxjerrjes riciklim

Numri i shpejtësive 3

Niveli i zhurmës 49 dB

Fuqia maksimale ricikluese 780 m³ / orë

Shpejtësi intensive po

Lloji mural

Ngjyra e produktit e zezë

Ekrani i integruar  po

Lloji i llambës halopgjen

Lloji i kontrollit Butona

Diametri i lidhjes 15 cm

Lloji i filtrit yndyror alumin

Pesha dhe dimensionet

Gjerësia  43 cm

Lartësi 80 cm

ASPIRATOR BOSCH 90 DWW9A750

Ngjyra e pajisjes: çelik inox

Përdorimi normal 431 m³ / orë Intensiv 697 m³ / orë

Maksimumi. përdorimi normal: 319 m³ / orë

Kontrollet elektronike me ekran LED të bardhë

Touch Control

Motori EcoSilence BLDC

Zhurma max 66 dB

Niveli i zhurmës : 70 dB

Klasa e efikasitetit të energjisë: A

Konsumi mesatar i energjisë: 33.1 kWh / vit

Vlerësimi i rrymës: 145 W

Dritat LED 3 x 1.5 Watt

Kthimi automatik i funksionimit intensiv – 6min

Gjerësia e pajisjes: 898 mm

Tub diametri Ø 150 mm (i mbyllur Ø 120 mm)

Gjatësia e kabllit elektrik 1.3 m

ASPIRATOR DRU HINKE

Ngjyra/Perberja                                        Kafe/Emaluar

Istalimi                                                                           Mural

Filtri yndyres                                                     2 x Alumin

Komandimi                                          mekanik me celes

Permasa                                                                         90cm

Ndricimi                                                                           2.5w

Kapaciteti thithes                                            650m3/H

ASPIRATOR FULGOR LHD 9001 TC-WH

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS DHE xham i bardhe

Lloji: mural i jashtem  

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene 2x 20W me rregullim 3-niveli të intensitetit

Fuqia thithese: 800m3/h

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display me prekje

Montimi mural

4 rregullime të nivelit të energjisë

QUIET për qetesi maksimale

Controls Kontrollet e sensorit anësor

Koha e gatimit pas nivelit intensiv: 10, 15 dhe 20 minuta

Indicator Treguesi i konsumimit te filtrit të yndyrës së karbonit (nëse instalohet)

Një valvul pa kthim për të parandaluar hyrjen e ajrit të ftohtë

Ø prizë ajri Ŷ 150-mm

Pajisje standarde

Control Kontrolli i largët

 

ASPIRATOR FULGOR SHD 9005 TC X

Diametri 40 cm

ishull-mural

Fundi i bërë nga xhami i sigurisë, i ndërprerë.

Nxjerrja e perimetrit deri në 800 m3/ h

4 rregullime të nivelit të energjisë

Nxjerrja me përgatitjen për filtrim

QUIET për rehati maksimale

Komandat e sensorit qendror

Koha për gatimin pas nivelit intensiv: 10, 15 dhe 20 minuta

Treguesi i ngopjes së filtrit të yndyrës së karbonit (nëse instalohet)

2 llampa halogjene 20W me rregullim 3-niveli të intensitetit

1 filtër yndyror alumini

Një valvul pa kthim për të parandaluar hyrjen e ajrit të ftohtë

Dalja ajri 150 mm

ASPIRATOR FULGOR SHI 9005 TC X

Diametri 40 cm
ishull-mural
Fundi i bërë nga xhami i sigurisë, i ndërprerë.
Nxjerrja e perimetrit deri në 800 m3/ h
4 rregullime të nivelit të energjisë
Nxjerrja me përgatitjen për filtrim
QUIET për rehati maksimale
Komandat e sensorit qendror
Koha për gatimin pas nivelit intensiv: 10, 15 dhe 20 minuta
Treguesi i ngopjes së filtrit të yndyrës së karbonit (nëse instalohet)
2 llampa halogjene 20W me rregullim 3-niveli të intensitetit
1 filtër yndyror alumini
Një valvul pa kthim për të parandaluar hyrjen e ajrit të ftohtë
Dalja ajri 150 mm

ASPIRATOR GOREX 1453

Markë Gorex

Dizajni Mural

Ngjyra parësore e zezë

Fuqia thithese 600 – 700 m³ / orë

Fuqia motorike 150 – 200 W

Mënyra e funksionimit Me hapje

Lloji i menaxhimit me prekje

Gjerësi 90

Lartësi 60.1 – 80

Thellësi 55.1

ASPIRATOR GOREX 5001 90

Karakteristikat:

Ngjyra: Xham i zi

Lloji: I jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 500m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX 60 VOGUE X

Ngjyra: Inoks

Lloji: I jashtem

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 530m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX 90 CLASSIC

Karakteristikat:

Ngjyra: Inoks

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 480m3/h

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: manual me butona

Karakteristik: Shirit xhami me hapje ne pjesen ballore.

ASPIRATOR GOREX 90 GUSTO 650

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS

Lloji: I jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 480m3

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Mekanike me buton

ASPIRATOR GOREX ARDO 90 X

Karakteristikat:

Ngjyra: Inoks

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 530m3/h

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: manual me butona

ASPIRATOR GOREX CORNETTO 2010

Karakteristikat:

Ngjyra: Xham i zi

Lloji: I jashtem

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 650m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX CORNETTO 90

Karakteristikat:

Ngjyra: Xham i bardhe

Lloji: I jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 500m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim