Furrë AEG BEB351110B

Specifika teknike

Ngjyra: E ZEZE
Klasi i energjise: A
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 71 Lt
Numri i programeve: 8
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistenc: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.88 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Shina teleskopike,Gatim me avull.
Permasat: La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7