Showing all 8 results

BANAK ARIELLI ACF-185 CN

 Ngjyra: I bardhe
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti: 142 lt
Niveli i zhurmes: 40 Db
Konsumi: 190 kwh/vit

Veshja alumini dhe me doreze te brendshme ne trup.

BANAK OBOD HOZ-51

Ngjyra: I bardhe
Kapaciteti: 498 lt
Klasi I energjise: A+
Konsumi: 427kw/h vit
Niveli i zhurmes: 41 dB

Frigorifer Banak ARIELLI ACF-258 CN

                           Specifikime teknike:

Ngjyra: I Bardhe
Klasi I energjise: A+
Kapaciteti: 198 litra
Niveli i zhurmes: 41Db
Konsumi: 219 kwh/ ne vit.
Veshja e brendshme: Alumin
   

Frigorifer Banak ARIELLI ACF-324CN

                           Specifikime teknike:
Ngjyra: I Bardhe
Klasi I energjise: A+
Kapaciteti   : 249 litra
Niveli i zhurmes: 41Db
Konsumi: 246 kwh/ ne vit.
Veshja e brendshme: Alumin
   
   

Frigorifer Banak ARIELLI ACF-384 CN

                           Specifikime teknike:

Ngjyra: I Bardhe
Klasi I energjise: A+
Kapaciteti: 290 litra
Niveli i zhurmes: 43Db
Konsumi: 268 kwh/ ne vit.
Veshja e brendshme: Alumin

Frigorifer Banak ARIELLI ARS-210FN

Ngjyra: I Bardhe
Klasi I energjise: A+
Kapaciteti: 166 litra
Niveli i zhurmes: 40Db
Konsumi: 221 kwh/ ne vit.
Lloji i ftohjes: Total Frost
Lloji i motorrit: Normal
Permasat: Gjeresia 55, lartesia 145