J&B ELECTRONICS

Që  prej vitit 1995, J&B Electronics tregton pajisje elektroshtëpiake me shumicë e pakicë. Ne kemi punuar cdo ditë për të lehtësuar jetën e qindra e mijëra konsumatorëve në mbarë Shqiperinë, nëpërmjet teknologjisë. Këtë e kemi arritur duke plotësuar nevojat e tyre për argëtim, komunikim, gatim, siguri dhe shëndet. J&B electronics është vendi i duhur për të blere elektroshtëpiaket tuaja, pasi markat më  të  njohura që ne tregtojmë si, e bëjnë  zgjedhjen tuaj më të lehtë. Ne vijmë pranë  jush nëpërmjet dyqaneve J&B Electronics në: Autostradën DR-TR km 5, lagjen “28 Nëntori”, Vlorë dhe dy dyqaneve në lagjen “Vasil Shanto”, Shkodër. Duke qenë se jemi një nga kompanitë më të mëdha të tregtimit me shumicë të elektroshtëpiakeve në vend, produktet tona janë prezente në cdo qytet, në  dyqanet e partnerëve tanë aty. Politika e kompanisë tonë është të ndihmojë si konsumatorët e thjeshtë ashtu dhe bizneset e vogla familjare të elektroshëpiakeve ne Shqipëri.

Cilësi

Shumëllojshmëri

Siguri e garanci

Çmimet të ulëta

Tek ne do të gjeni cdo pajisje elektro shtëpiake që ju dëshironi

null

FRIGORIFER

null

TV

null

LAVATRICE

null

KONDICIONER

null

FURRA

null

FSHESA KORRENTI

null

TRANSPORT

Ofrojmë shërbimin e transportit për cdo produkt të porositur në dyqanet tona.
null

GARANCI

Cdo produkt i joni shoqërohet me garancinë përkatëse për cdo klient.
null

ASISTENCË

Ne ofrojmë gjithmonë asistencë për klientët tanë dhe produktet e tyre.
null

SHËRBIM KLIENTI

Ne kujdesemi gjithmonë që klientët tanë të kenë shërbim në cdo moment.