Showing 1–16 of 58 results

BLENDER SENCOR SBL4371

Specifikime teknike:
Fuqia: 600 W
Thërrmues akulli: Po
Numri i shpejtësive: 2
Kapaciteti: 1.5 l
Materiali i kontejnerit: Qelq
Modaliteti Turbo: Po
Permasat 39,1 x 17.3 x 17.5 cm
Ngjyra: E Zezë / Argjend
Pesha: 1.5 kg

EKSPRES KAFE ARIELLI KM130BS

ARIELLI Model:KM130BS
EKSPRES KAFE
Karakteristikat:
Lloji ekspres
Fuqia ne w 1050 W
Presioni 15 bar
Kapaciteti i depozites 1.5 litra
Mbrojtje nga mbinxehja
Njyra e zezë
Permasat 38 cm x 21 cm x 25 cm
Pesha 4 Kg

EKSPRES KAFE ARIELLI KM150BS

ARIELLI Model:KM150BS
EKSPRES KAFE
Karakteristikat:
Furnizimi me kafe E Bluar
Fuqia1050 W
Presioni15 bar
Kapaciteti lt1.5 lt
Karakteristikat Gjysmë automatike
I sigurt dhe i besueshëm, me mbrojtje nga mbinxehja dhe mbitensioni.
Rezervuar uji dhe tabaka e ndashme për pastrim të lehtë.
3 ndërprerës me dritë treguese.

EKSPRES KAFE ARIELLI KM190BS

ARIELLI Model:KM190BS
EKSPRES KAFE
Karakteristikat:
Presion 15 bar
Bojleri i bërë nga aliazh alumini
Kapaciteti 1.8 litra
Rezervuar i madh uji
Filtri i aliazhit të aluminit për cilësinë e kafesë
Mund të bëjë ekspres me krem ​​të përsosur
Me presion të lartë avulli
3 ndërprerësa me kafe bëjnë drita treguese
Dizajn elegant i avullit me dekorim alumini
Siguria për mbinxehje
Enë për mbledhjen e mbetjeve të ujit dhe kafe
Fuqia 850W

EKSPRES KAFE ARIELLI KM501B

ARIELLI Model:KM501B
EKSPRES KAFE
Karakteristikat:
Karakteristikat shtesë: Grykë e rregullueshme,
Siguri nga mbinxehja, Filtër çeliku inox
Përmasat e produktit: 28 cm x 21 cm x 25 cm
Pesha: 4 Kg
Furnizimi me kafe E Bluar
Fuqia1100 W
Presioni15 bar
Kapaciteti lt1,25 litra
Karakteristikat Gjysmë automatike

EKSPRES KAFE ARIELLI KM100BS

 

ARIELLI Model:KM100BS
EKSPRES KAFE
Karakteristikat:
Furnizimi me kafe të bluar
Fuqia 850 W
Presion 15 bar
Kapaciteti lt1.8 lt
Karakteristikat & Funksionet Gjysmë-automatike
Mbrojtje nga mbi nxehja
Filtra aliazh alumini me baza çeliku inox
Ngjyra – E Zezë / Inox
Pesha – 4 kg

EKSPRES KAFE DE LONGHI EC235BK

DE LONGHI Model:EC235BK
EKSPRES
Specifikime teknike:
FUNKSIONI: Kafe Ekspres
FUQI: 1100 W
KONTROLLI: Manual
PRESIONI POMPES: 15 Bar
KAPACITETI: 1 L
Sistem për kapuçino
Sirtar i lëvizshëm
2 sita teke/dyshe
Nxjerrja e avullit e rregullueshme
Tregues i nivelit të ujit
Buton on/off me dritë treguese

EKSPRES KAFEJE AEG KKK884500 M

Specifikime te produktit:

 • Veshje prej celiku inoks kunder shenjave te gishtave
 • Kapaciteti I depozites se kokrrave: 200g.
 • Funksionim ndermjet sensorit: Touch-Control.
 • Heqje e pjeses ballore ku ndodhet depozita e ujit me kapacitet: 1.8 litra.
 • 2 Sisteme te ngrohjes per perdorim.
 • Temperatura e prodhimit behet me avull.
 • Display per depoziten e mbushur me kokrra.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e ujit esht bosh.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e kokrrave esht bosh.
 • Permasat e pajisjes: La 455, Gje 595, The 361.
 • Permasat per instalim: La 455, Gje 560, The 550.
 • Paneli I ndricimit LED.
 • Koha per prodhim e programuar.
 • Sirtar per pjata: JO
 • Vlera e lidhjes totale(W): 1350
 • Voltazhi: 220-240
 • Pershkrime te produktit: Makineri per kafe me instalim automatic,cappuccino,
 • Display I pajisur me ore elektronike dhe komandim me prekje (touch control).

Specifikime te produktit:

 • Veshje prej celiku inoks kunder shenjave te gishtave
 • Kapaciteti I depozites se kokrrave: 200g.
 • Funksionim ndermjet sensorit: Touch-Control.
 • Heqje e pjeses ballore ku ndodhet depozita e ujit me kapacitet: 1.8 litra.
 • 2 Sisteme te ngrohjes per perdorim.
 • Temperatura e prodhimit behet me avull.
 • Display per depoziten e mbushur me kokrra.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e ujit esht bosh.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e kokrrave esht bosh.
 • Permasat e pajisjes: La 455, Gje 595, The 361.
 • Permasat per instalim: La 455, Gje 560, The 550.
 • Paneli I ndricimit LED.
 • Koha per prodhim e programuar.
 • Sirtar per pjata: JO
 • Vlera e lidhjes totale(W): 1350
 • Voltazhi: 220-240
 • Pershkrime te produktit: Makineri per kafe me instalim automatic,cappuccino,
 • Display I pajisur me ore elektronike dhe komandim me prekje (touch control).

 

EKSPRES KAFEJE FULGOR LCM 4509 TC WH

Ngjyra: I BARDHE
Paneli i kontrollit: elektronik
Kapaciteti: 400g, 1,2 filxhane.
Fuqia: 3000W
Depozita e ujit: 2.5 litra.
Programet: 9 programe
Aksesore: gote levizese per llumin e kafes.

FRIGORIFER INKASO WHIRLPOOL ART65021

WHIRLPOOL      Model:ART65021
                                    
FRIGORIFER INKASO
                         Karakteristikat:
INSTALIMI: Inkaso
KLASA E ENERGJISË: A+
KAPACITETI TOTAL (NETO): 275 l
KAPACITETI I FTOHESIT: 195 l
KAPACITETI I NGRIRESIT: 80 l
SISTEMI I FTOHJES: FROST
SISTEMI I NGRIRJES: Stop Frost
KONTROLLI: Mekanik
PËRMASAT: 178 x 56 x 56cm
DISPENSER UJI: Jo
DISPENSER AKULLI: Jo
RAFTE XHAMI: Po
RAFT PER SHISHE: Jo
ZONE E FRESKET: Po
ALARM: Po
KOMPRESOR INVERTER: Po
NIVELI I ZHURMËS: 35 Db

FRIGORIFER WHIRLPOOL ART98101

FRIGORIFER JO INKASO
Specifikime teknike:
INSTALIMI: Inkaso
KLASA E ENERGJISË: A+
KAPACITETI TOTAL (NETO): 308 L
KAPACITETI I FTOHESIT: 228 L
KAPACITETI I NGRIRESIT: 80 L
SISTEMI I FTOHJES: Automatik me ventilim
SISTEMI I NGRIRJES: Low Frost
KONTROLLI: Elektronik
NR. I KOMPRESORËVE: 1
PËRMASAT: 193.5 x 54 x 54.5 cm
DISPENSER UJI: Jo
DISPENSER AKULLI: Jo
RAFTE XHAMI: Po
ZONE E FRESKET: Po
ALARM: Po
KOMPRESOR INVERTER: Po
NIVELI I ZHURMËS: 35 dB

Fshesë DYSON CY27

Fuqia: 600W
Klasi i energjise: A
Konsumi: 28 kWh/vit
Niveli i zhurmes: 80 dB
Klasi i eficences ne tapet: C
Klasi i eficences ne pllaka: B
Klasi i eficences ne tymra(pluhur): A

Fshesë DYSON DC29

Fuqia: 280W
Klasi i energjise: E
Konsumi: 50 kWh/vit
Niveli i zhurmes: 84 dB
Klasi i eficences ne tapet: D
Klasi i eficences ne pllaka: B
Klasi i eficences ne tymra(pluhur): A