Showing 1–16 of 55 results

ASPIRATOR FABER A52

KAPACITETI I THITHJES: 660 m³/h
NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv
NIVELI I ZHURMËS: 71 dB
LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem
INSTALIMI: Inkaso
MATERIALI ASPIRATORIT: Inox + Xham i zi
NR I MOTOREVE: 1
KONTROLLI: Elektronik me butona
NDRICIMI: LED
GJERESIA: 52 cm

ASPIRATOR FABER A70

KAPACITETI I THITHJES: 660 m³/h
NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv
NIVELI I ZHURMËS: 71 dB
LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem
INSTALIMI: Inkaso
MATERIALI ASPIRATORIT: Inox + Xham i zi
NR I MOTOREVE: 1
KONTROLLI: Elektronik me butona
NDRICIMI: LED
GJERESIA: 70 cm

ASPIRATOR TECNOWIND BEEP 60

Ngjyra: Inoks
Lloji: Total inkaso
Permasat: 60
Ndricimi: normal spote
Fuqia thithese: 500m3
Numri I filtrave: 2
Materiali I filtrave:

 

alumin

 

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 2

NGJYRA INOKS
LLOJI INKASO ME SHINE
PERMASAT 60
NDRICIMI LLAMPA HALOGJENE
FUQIA THITHESE 480M3
NUMRI FILTRAVE 2
MATERIALI FILTRAVE ALUMIN

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 4

Ngjyra:          Inoks
Lloji:      Inkaso me shine
Permasat:              90
Ndricimi:

 

     llampa halogjene
Fuqia thithese:            580m3
Numri I filtrave:               4
Materiali I filtrave:           alumin

ASPIRATOR TECNOWIND SWING 90 X

Ngjyra: Inoks
Lloji: I Jashtem
Permasat: 90
Ndricimi: llampa halogjene
Fuqia thithese: 750m3
Numri I filtrave: 3
Komandimi: Display me butona
Materiali I filtrave: alumin

EKSPRES KAFEJE AEG KKK884500 M

Specifikime te produktit:

 • Veshje prej celiku inoks kunder shenjave te gishtave
 • Kapaciteti I depozites se kokrrave: 200g.
 • Funksionim ndermjet sensorit: Touch-Control.
 • Heqje e pjeses ballore ku ndodhet depozita e ujit me kapacitet: 1.8 litra.
 • 2 Sisteme te ngrohjes per perdorim.
 • Temperatura e prodhimit behet me avull.
 • Display per depoziten e mbushur me kokrra.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e ujit esht bosh.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e kokrrave esht bosh.
 • Permasat e pajisjes: La 455, Gje 595, The 361.
 • Permasat per instalim: La 455, Gje 560, The 550.
 • Paneli I ndricimit LED.
 • Koha per prodhim e programuar.
 • Sirtar per pjata: JO
 • Vlera e lidhjes totale(W): 1350
 • Voltazhi: 220-240
 • Pershkrime te produktit: Makineri per kafe me instalim automatic,cappuccino,
 • Display I pajisur me ore elektronike dhe komandim me prekje (touch control).

Specifikime te produktit:

 • Veshje prej celiku inoks kunder shenjave te gishtave
 • Kapaciteti I depozites se kokrrave: 200g.
 • Funksionim ndermjet sensorit: Touch-Control.
 • Heqje e pjeses ballore ku ndodhet depozita e ujit me kapacitet: 1.8 litra.
 • 2 Sisteme te ngrohjes per perdorim.
 • Temperatura e prodhimit behet me avull.
 • Display per depoziten e mbushur me kokrra.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e ujit esht bosh.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e kokrrave esht bosh.
 • Permasat e pajisjes: La 455, Gje 595, The 361.
 • Permasat per instalim: La 455, Gje 560, The 550.
 • Paneli I ndricimit LED.
 • Koha per prodhim e programuar.
 • Sirtar per pjata: JO
 • Vlera e lidhjes totale(W): 1350
 • Voltazhi: 220-240
 • Pershkrime te produktit: Makineri per kafe me instalim automatic,cappuccino,
 • Display I pajisur me ore elektronike dhe komandim me prekje (touch control).

 

FRIGORIFER ECOLUX ECO-177MDA (INKASO)

Ngjyra: I BARDHE
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 299 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 192 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 77 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 39 Db
Konsumi: 280 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : NORMAL

FRIGORIFER LIEBHERR IK 3520 (INKASO)

Ngjyra: Bardhe
Klasi i energjise: A++
Kapaciteti total ne litra: 325 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 325 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: — litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 34 Db
Konsumi: 117 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : INVERTER

FRIGORIFER SAMSUNG BRB260131WW (INKASO)

Ngjyra I Bardhe
Klasa Energjise A+
Kapaciteti 194*72 Lt
Lloji I Ftohjes Total no Frost
Material i Rafteve Xham I temperuar
Ndricim i Brendshem Led
Panel i Kontrollit Display I brendshem,buton
Niveli I Zhurmes 37 dB
Konsumi I energjise 290kw/vit
Lloji I Kompresorit Inverter digital
Numri I koshave 2 kosha per fruta dhe perimet ne pjesen freskuese
Numri i koshave 2 kosha ku njeri big box ne zonen e ngrirjes
Permasat GJ55*LA178*TH55

Furrë Whirlpool AKP 235/05/IX

Marka  Whirlpool
Klasi Energjisë  A
Përmasat  60 Standart
Volumi  64 Lt
Karakteristikat Ventilim të brëndshëm
Kontrolli Elektronik
Programet 6 Programe Gatimi
Aksesorë  Tavë + Zgarë
Xhami  2 Shtresa Xhami

 

Furrë AEG BCE556350B

FURRE INKASO

Ngjyra: E ZEZE
Klasi i energjise: A+
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 71 Lt
Numri i programeve: 10
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistence: 1.09 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.69 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje
Vetpastrimi: Katalitik, me veshje.
Permasat: La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë AEG BEB351110B

FURRE INKASO

Ngjyra: E ZEZE
Klasi i energjise: A
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 71 Lt
Numri i programeve: 8
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistenc: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.88 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Shina teleskopike,Gatim me avull.
Permasat: La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë AEG BSK792320M

FURRE INKASO

Funksione:  Shina teleskopike,Gatim me avull,

Vetpastrim me avull,sensor lageshtie, programe gatimi automatike,

Sensore peshe,depozite uji, zgare per avull,derrase per grill,

nxjerrje tave me shine, sensor temp per produktin, mbyllje me thithje

Ngjyra: Inoks dhe xham i zi
Klasi i energjise: A+
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 70 Lt
Numri i programeve: 20
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 4
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistence: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.68 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji:

Permasat:

Ventilim i brendshem

La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë BOSCH HBG633NB1

                            FURRE  INKASO

          

Ngjyra: E zeze
Klasi i energjise: A+
Fuqia: 3600W
Kapaciteti: 71 Lt
Menyra e pjekjes: 4D
Ekrani: LCD
Vetpastrim: PO
Menyra e vetpastrimit: KATALITIKE
Bllokim per femijet: PO
Menyra e mbylljes: E pajisur me nivel thithjeje
Menyra e komandimit: Elektronike
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Shtresat e xhamit: 3 shtresa xhami
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Temperatura e xhamit jasht: 40°C
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Funksion standart (hapsire te madhe).
Permasat: La:59.5, Gje: 59.5, The 54.8.

Furrë ELECTROLUX EOA 5400 AOW

FURRE INKASO

Ngjyra: E BARDHE
Klasi i energjise: A
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 2780W
Kapaciteti: 72 Lt
Menyra e komandimit: Mekanike, Push-Pull.
Menyra e komandimit
te kohes: Dsiplay me buton.
Menyra e komandimit
te temperatures: Mekanike, Push-Pull.
Menyra e komandimit
te prog te pjekjes: Mekanike, Push-Pull.
Numri i programeve: 9
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 250°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistenc: 0.95 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.81 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Shina teleskopike, Vetpastrim Katalitik.
Permasat: La:60.0, Gje: 60.0, The 55.2