Showing all 10 results

LAVASTOVILJE ARIELLI ADW12-5201A

Ngjyrë gri

Klasa e energjisë A ++

Ekran n/a

Kapacitet 12

Programet 4

Mbrojtje nga rrjedhja n/a

Klasa e tharjes n/a

Niveli i zhurmës (dB) 49

Dimensionet (H x W x D cm) 84.5 x 60 x 60

Konsumi vjetor i energjisë elektrike (kWh) 258

Konsumi vjetor i ujit (l) 3080

LAVASTOVILJE ARIELLI ADW12-7635V

Ngjyrë e bardhë

Klasa e energjisë A ++

Ekran n/a        

Kapacitet 12

Programet 5

Mbrojtje nga rrjedhja n/a     

Klasa e tharjes A

Niveli i zhurmës (dB) 49

Dimensionet (H x W x D cm) 84.5 x 60 x 59.8

Konsumi vjetor i energjisë elektrike (kWh) 258

Konsumi vjetor i ujit (l) 3080

markë ARIELLI

LAVASTOVILJE ARIELLI ADW8-7704H

Ngjyrë e bardhë

Klasa e energjisë A ++

ekran  n/a

programet 5

Mbrojtje nga rrjedhja n/a     

Klasa e tharjes n/a    

Niveli i zhurmës (dB) 197

Dimensionet (H x W x D cm) 89 x 48.5 x 63.5

Kapaciteti (i vendosur) 9

Konsumi vjetor i energjisë elektrike (kWh)              

Konsumi vjetor i ujit (l) 2520

markë ARIELLI

Lavastovilje Ariston LSTB4B00EU

Marka  Ariston
Klasi Energjisë  A+
Nr. i Programeve  5
Nr. i Mbajtesve  13
Paneli i Kontrollit Elektronik
Përmasat GJ45*LA82*TH56
Niveli i Zhurmës 43Db

LAVASTOVILJE ELECTROLUX ESL 7534 RO

Plotësisht i integruar
Klasa dhe energjia / Performanca e
pastrimi / Performanca dhe tharjes: A / A
/ A
• Kapaciteti i ngarkesës: 13 Cilësimet IEC
• Niveli i zhurmës: vetëm 44 dB
Konsumi i ujit dhe energjisë: 11 l, 0.921
kwh për programin Eco 50
• Programi i mbrojtjes së xhamit
• 9 programe, 5 temperaturat
Programet dhe lavastoviljes: 89 MIN 60 °,
AutoFlex 45 ° -70 °, Eco 50, Larje
fleksibël, GlassCare 45 °, Intensiv 70,
Kujdesi i makinës, QuickPlus 60 °, Shplaj
& Mbaj
• Krah sprucimi FlexiSpray Satellite
• Sistemet e tharjes: AirDry Technology
• Paneli i tekstit / simbolit
• Panel me simbolet
• Funksioni i fikjes automatike
• Sisteme termo-efikas
Opsioni i vonesës në nisje nga 1 deri
në 24 orë
• Treguesi i kohës së mbetur
• Lavastovilje SENSORCONTROL
Sensorët e ujit evidenton nivelin e
papastërtisë dhe rregullon konsumin e
UJIT
•Treguesit për kripën dhe ndihmësin e
Shplarjes
Treguesit për Dritë në dysheme me dy
ngjyra, zile, Vonesa në nisje 1orë - 24
orë, Preferuar, Programet i
përzgjedhur, Reset, Ndihmësi i
shplarjes, Kripa, TimeManager, XtraDry

 

LAVASTOVILJE ELECTROLUX ESL 8523 RO

Instalimi: Total inkaso
Klasa dhe energjia: A+++
Performanca e pastrimi A
Performanca dhe tharjes: A
Kapaciteti i ngarkesës: 15 cilësimet e IEC
 Niveli i zhurmës: 42 dB
Konsumi i ujit dhe energjisë: 11 lt, 0.857kwh për programin Eco 50
Programi i mbrojtjes së xhamit: 7 programe, 5 temperaturat
Programi dhe lavastoviljes: AutoFlex45 ° -70 °, Eco 50, Larje fleksibel
GlassCare 45 °, Intensiv 70, QuickPlus.
Krah sprucimi: FlexiSpray Satellite
Sistemet e tharjes: AirDry Technology
Panel me simbolet Display
Funksioni i fikjes automatike Po
Sisteme: Termo-efikas
Treguesi i kohës së mbetur: Po
Lavastovilje: SENSOR CONTROL
Permasat: 818x596x550
Kujdes i shkëlqyer per qelqin, Gjithçka futet pa marrë parasysh se çfarë keni vënë në pjatalarëse tuaj – nga pjajatat më të mëdha dhe më të ndyra për më shumë delikat tuaj RealLife® do të ofrojë pastrim të jashtëzakonshëm, duke siguruar ju merrni rezultate të shkëlqyeshme çdo herë.
Kujdeset më shumë për gotat tuaj delikate të Veres
SoftGrip Mbajtëset që janë të dizajnuara veçanërisht për ju jepni mbrojtje shtesë për gotat delikate të verës duke i mbajtur ata me kujdes, por fort në vend, përgjatë gjithë ciklit.
Çdo kënd është arritur
Pjatat tuaj gjithmonë do të jetë me gaz të pastër në sajë të krahun Spray Satelitor. 
5 nivelet e llakut do të japin ngarkesa maksimale e ngarkesës tuaj të gjithë
madje edhe më të mbushur me njerëz. Ka një rotacion të dyfishtë
lëvizje.

LAVASTOVILJE ELECTROLUX ESL4201 LAVS350JB455P

                     Karakteristikat:

KATEGORIA: Inkaso me panel te fshehur

KOMPRESOR INVERTER: JO

KLASA E ENERGJISË: A+

PERFORMANCA E LARJES: A

PERFORMANCA E THARRJES: A

KAPACITETI: 9 vendeshe

PANELI I KONTROLLIT: Elektronik me butona

EKRAN: LCD

NR I PROGRAMEVE: 5

NR I TEMPERATURAVE: 3

MENYRA E THARJES: Kondesim / Natyrale

COMFORTLIFT: Jo       

TIME MENAGER: Po

PROJEKTIM I KOHES NE DYSHEME: Jo

OPSION MULTITAB: Po

SPRUCATOR SATELIT: Jo

SIRTAR I TRETE EKSTRA: Jo

NIVELI I ZHURMËS: 51 db

PERMASAT: 80 x 45 x 57 cm

 

LAVASTOVILJE WHIRLPOOL WSFC3M17X

                               Specifikime teknike:

KATEGORIA: Me qendrim te lire

KLASA E ENERGJISË: A+

PERFORMANCA E LARJES: A

PERFORMANCA E THARRJES: A

KAPACITETI: 10 vendeshe

PANELI I KONTROLLIT: Elektronik me butona

NR I PROGRAMEVE: 5

NR I TEMPERATURAVE: 4

VONIM I NISJES: Po

KONSUMI I UJIT: 9 l

NIVELI I ZHURMËS: 47 db

PERMASAT: 85 x 45 x 59 cm

6TH SENSE TECHNOLOGY (sensor inteligjent zbulon nivelin

e papastertise dhe rregullon parametrat e ciklit te larjes.)

Programet: Auto 50 -65 °, Prewash, Fast 45˚, Eco 50°, Intensive 70˚

Kontroll elektronik me butona

Fikje automatike

Sirtari i siperm i rregullueshem

Vonesë në nisje 1-12 orë

Pajisja antirrjedhje

Konsumi i ujit: max 9 L

 

LAVASTOVILJE WHIRLPOOL WSIC 3M27C

Specifikime teknike:

KATEGORIA: Inkaso

KLASA E ENERGJISË: A++

PERFORMANCA E LARJES: A

PERFORMANCA E THARRJES: A

KAPACITETI: 10 vendeshe

PANELI I KONTROLLIT: Elektronik me butona

NR I PROGRAMEVE: 5

NR I TEMPERATURAVE: 4

VONIM I NISJES: Po

KONSUMI I UJIT: 9 l

NIVELI I ZHURMËS: 47 db

PERMASAT: 82 x 45 x 56 cm

 

6TH SENSE TECHNOLOGY (sensor inteligjent zbulon nivelin

e papastertise dhe rregullon parametrat e ciklit te larjes.)

Gjysem ngarkese

Proces i shpejte 30min

Vonesë në nisje 1-12 orë

LAVASTOVILJE WHIRLPOOL WSIC3M17

Specifikime teknike:

KATEGORIA: Inkaso plotësisht e integruar

KLASA E ENERGJISË: A+

PERFORMANCA E LARJES: A

PERFORMANCA E THARRJES: A

KAPACITETI: 10 vendeshe

PANELI I KONTROLLIT: Elektronik me butona

NR I PROGRAMEVE: 5

NR I TEMPERATURAVE: 4

MENYRA E THARJES: Me nxehtesi

VONIM I NISJES: Po

KONSUMI I UJIT: 9 l

NIVELI I ZHURMËS: 47 db

PERMASAT: 82x 45 x 55 cm