Showing 1–16 of 89 results

FRGORIFER LG GSX961NEAZ

                           Specifikime teknike:

Marka : LG

Tipi i Frigoriferit : DY KANATESH

Ngjyra / Materiali : GRI / Bojëra

Lloji i ftohjes : ME AJER

Kapaciteti gjithsej : 601

Zona e freskise : PO

Nderrimi i hapjes se deres : JO

Paneli i kontrollit : Elektronik

Opsione Ekstra : Crisper i Bilancit të Lagështit

Klasi i energjisë : A ++

Mbrojtja e ushqimeve : Bilanci i lagështisë

Opsioni i pushimeve : Alarm tek dera

Ndricimi i brendshem : LED

Ftohje e shpejte : PO

Kapaciteti NETO (Ngriresi / Freskuesi) : 196/405

Kompresori :  Kompresor Linear Inverter

Niveli i zhurmes (dBa) : 39

Tipi i vendosjes : Qendrim i lire

Permasat (Gj x L x Th) (cm) : 91,2 x 179 x 73,8

Materiali i rafteve : Xham

Garancia normale : 24

Frigorifer LG GBB329DSJZX

Marka  LG
Ngjyra  Inox
Klasi i Energjisë  A++
Kapaciteti  225*87 Lt
LLoji i Ftohjes  Total No Frost
Materiali i Rafteve  Xham
Ndicimi i brëndshëm  Led
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Përmasat  GJ 60/LA 190
Niveli i Zhurmës  39 dB
Lloji i Kompresorit  Inverter

Frigorifer LG GBB548GVQZE

Marka  LG
Ngjyra  Gold
Klasi i Energjisë  A++
Kapaciteti  326*119 Lt
LLoji i Ftohjes  Total No Frost
Materiali i Rafteve  Xham
Ndicimi i brëndshëm  Led
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Përmasat  GJ 70/LA 185
Niveli i Zhurmës  41 dB
Lloji i Kompresorit  Inverter

FRIGORIFER ARIELLI ARS 208 FH (QENDRIM I LIRE)

Ngjyra: I Bardhe
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 153 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: ———
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 153 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 42 Db
Konsumi: 213 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : Normal

Frigorifer Ariston EBYH 18201 F

Marka  Ariston
Ngjyra  Inox
Klasi i Energjisë  A+
Kapaciteti  210/73 LT
LLoji i Ftohjes  Total No Frost
Materiali i Rafteve  Xham
Ndicimi i brëndshëm  Led
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Përmasat  GJ 60/LA 188
Lloji i Kompresorit  Normal
Niveli i Zhurmës  44 dB

FRIGORIFER ARISTON ENBLH 19221FW (QENDRIM I LIRE)

Ngjyra: INOX
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 450 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 302 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 148 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 43 Db
Konsumi: 418 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : AIR TECH EVOLUTION

Frigorifer Ariston ENXTM 18221 F

Marka  Ariston
Ngjyra  Inox
Klasi i Energjisë  A+
Kapaciteti  322/101 LT
LLoji i Ftohjes  Total No Frost
Materiali i Rafteve  Xham
Ndicimi i brëndshëm  Led
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Përmasat  GJ 70/LA 180
Lloji i Kompresorit  Normal
Niveli i Zhurmës  40 dB

Frigorifer Ariston ETM 17221 V

Marka  Ariston
Ngjyra  Inox
Klasi i Energjisë  A+
Kapaciteti  235/70 LT
LLoji i Ftohjes  Total No Frost
Materiali i Rafteve  Xham
Ndicimi i brëndshëm  Led
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Përmasat  GJ 60/LA 175
Lloji i Kompresorit  Normal
Niveli i Zhurmës  44 dB

FRIGORIFER ARISTON XH9T2ZXOJZV (QENDRIM I LIRE)

Specifikime teknike:

Ngjyra: Inoks
Klasi i energjise: A++
Kapaciteti total ne litra: 368 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 264 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 104 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 38 Db
Konsumi: 281 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : INVERTER

                                     Karakteristikat:

  • Dy kosha per fruta dhe perimet me nivel lageshtire
  • Total no Frost HD,
  • Active Oxygen 2.0
  • 3 ndarese me xham te temperuar, inoks per ujin,ultra fresh crisper.
  • Kapacitet te madh ne zonen e ngrirjes: Big Box Freezing zone
  • Komandimi i temperatures: Display te jashtem me prekje
  • Permasat:    La-200.1,Gje-60.0, The- 72.0

 

FRIGORIFER ECOLUX 400DWDMDA (QENDRIM I LIRE)

Ngjyra: INOKS
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 295 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 219 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 76 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 40 Db
Konsumi: 286 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : INVERTER

FRIGORIFER ECOLUX VECO-234XW (QENDRIM I LIRE)

Ngjyra: INOX
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 213 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 171 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 42 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 41 Db
Konsumi: 212 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : NORMAL

FRIGORIFER HITACHI R-BG410PRU6X(GBK) (QENDRIM I LIRE)

Ngjyra: Xham i temperuar, I ZI
Klasi i energjise: A++
Kapaciteti total ne litra: 320 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 215 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 105 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 41 Db
Konsumi: 219 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : INVERTER

FRIGORIFER HITACHI R-BG410PRU6X(XGR) (QENDRIM I LIRE)

Ngjyra: Xham i temperuar,me 2 nuanca (gri,zi)
Klasi i energjise: A++
Kapaciteti total ne litra: 320 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 215 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 105 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 41 Db
Konsumi: 219 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : INVERTER

FRIGORIFER INKASO ECOLUX FM-144

Ngjyra: Bardhe
Klasi i energjise: A
Kapaciteti total ne litra: 207 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 171 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 36 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 42 Db
Konsumi: 303 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : Normal

·        Pjesa e ngrirjes total frost.

·        Box per fruta dhe perimet

·        3 ndarese te perbera nga xham i temperuar

·        Komandimi i temperatures: Display te brendshem manual

Permasat:                                          La-140,Gje-55, The- 54.9

 

FRIGORIFER INKASO ELECTROLUX ERN 3211AOW

Ngjyra: Bardhe
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 310 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 310 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 0      litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 34 Db
Konsumi: 142 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : INVERTER

·        Reduktim te lageshtires ne zonen e fruta perimeve

·        Total Freskues

·        Box per fruta dhe perimet.

·        5 ndarese te perbera nga xham i temperuar.

·        Komandimi i temperatures: Display te brendshem

Permasat:                                          La-177.9,Gje-54.0, The- 54.9

 

FRIGORIFER INKASO SAMSUNG BRB260030WW

Ngjyra: Bardhe
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 267 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 195 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 72 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 37 Db
Konsumi: 291 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : DIGITAL INVERTER

·        Sistemi i ftohjes all-around cooling.

·        Total no Frost

·        Box per fruta dhe perimet.

·        Box per Fresh Zone.

·        2 ndarese te perbera nga xham i temperuar.

·        Inoks per ujin

·        2 kosha dhe easy slide ne pjesen e ngrirjes.

·        Komandimi i temperatures: Display te brendshem

Permasat:                                          La-177.9,Gje-54.0, The- 54.9