Showing 1–16 of 21 results

Furrë Whirlpool AKP 235/05/IX

Marka  Whirlpool
Klasi Energjisë  A
Përmasat  60 Standart
Volumi  64 Lt
Karakteristikat Ventilim të brëndshëm
Kontrolli Elektronik
Programet 6 Programe Gatimi
Aksesorë  Tavë + Zgarë
Xhami  2 Shtresa Xhami

 

Furrë AEG BCE556350B

FURRE INKASO

Ngjyra: E ZEZE
Klasi i energjise: A+
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 71 Lt
Numri i programeve: 10
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistence: 1.09 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.69 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje
Vetpastrimi: Katalitik, me veshje.
Permasat: La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë AEG BEB351110B

FURRE INKASO

Ngjyra: E ZEZE
Klasi i energjise: A
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 71 Lt
Numri i programeve: 8
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistenc: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.88 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Shina teleskopike,Gatim me avull.
Permasat: La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë AEG BSK792320M

FURRE INKASO

Funksione:  Shina teleskopike,Gatim me avull,

Vetpastrim me avull,sensor lageshtie, programe gatimi automatike,

Sensore peshe,depozite uji, zgare per avull,derrase per grill,

nxjerrje tave me shine, sensor temp per produktin, mbyllje me thithje

Ngjyra: Inoks dhe xham i zi
Klasi i energjise: A+
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 70 Lt
Numri i programeve: 20
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 4
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistence: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.68 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji:

Permasat:

Ventilim i brendshem

La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë BOSCH HBG633NB1

                            FURRE  INKASO

          

Ngjyra: E zeze
Klasi i energjise: A+
Fuqia: 3600W
Kapaciteti: 71 Lt
Menyra e pjekjes: 4D
Ekrani: LCD
Vetpastrim: PO
Menyra e vetpastrimit: KATALITIKE
Bllokim per femijet: PO
Menyra e mbylljes: E pajisur me nivel thithjeje
Menyra e komandimit: Elektronike
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Shtresat e xhamit: 3 shtresa xhami
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Temperatura e xhamit jasht: 40°C
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Funksion standart (hapsire te madhe).
Permasat: La:59.5, Gje: 59.5, The 54.8.

Furrë ELECTROLUX EOA 5400 AOW

FURRE INKASO

Ngjyra: E BARDHE
Klasi i energjise: A
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 2780W
Kapaciteti: 72 Lt
Menyra e komandimit: Mekanike, Push-Pull.
Menyra e komandimit
te kohes: Dsiplay me buton.
Menyra e komandimit
te temperatures: Mekanike, Push-Pull.
Menyra e komandimit
te prog te pjekjes: Mekanike, Push-Pull.
Numri i programeve: 9
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 250°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistenc: 0.95 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.81 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Shina teleskopike, Vetpastrim Katalitik.
Permasat: La:60.0, Gje: 60.0, The 55.2

FURRE ELECTROLUX EZB3410AOX (INKASO)

KlasiEnergjise A
Ngjyra Inox
Permasat 60 Standart
Kapaciteti 57 Lt
Ventilimi Ventilim I brendshem
Paneli I kontrollit Mekanik push-pull, dhe koha me display me buton
Programet 9 Programe Gatimi
Temperatura maximale 250 grade C
Aksesore 1 Tave + 1 Zgare
Xhami 2 Shtresa xhami te temperuar lehtesisht te hapshme per pastrim.
Konsumi me rezistencen lart e posht 0.83kwh/cikel
Konsumi me rezistencen lart e posht dhe ventilim 0.75 kwh/cikel
Rezistenca Dopio rezistence
Permasat GJ59.4*LA58.9*TH56.0

FURRE INKASO ELECTROLUX EOB2100COX

Karakteristikat:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Mekanik me butona

VOLUMI I FURRES: 53 L

VETEPASTRIM: JO

NUMRI I PROGRAMEVE: 7 programe

GATIM ME AVULL: JO

SENSOR LAGESHTIE: JO

PROGRAME AUTOMATIKE GATIMI: JO

NGARKESA ELEKTRIKE: 2500 W

SENSOR PESHE: JO

 1. I XHAMAVE: 2

SHINA TELESKOPIKE: JO

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT: 60x59x55 cm

FURRE INKASO MENEGHETTI GOLDEN SING FM60T INOX

                         Karakteristikat:

Kategoria                                               inkaso

Kapaciteti                                              61L

Programet                                             4+1

Komandat                                             celesa mekanik

Aksesore                                               1tave+1zgare

Njgjyra                                                    xham i bardhe

Klasi energjitik                                   B

Programi i ores                                    po

Lloji I materialit                                inoks

Permasat gj x l                                    59,4x56CM

Furrë NEFF B55CR22N0

KARAKTERISITKAT E PJEKJES

 • Fazat e pjekjes, sgarë e madhe, eko e ajrit të nxehtë, sgarë e vogël sipërfaqeje , nxehtësia e sipërme / fund, fazë e pizzave, gatim i butë,gatim i brumrave, skarë me konveks, ngrohje e poshtme.
 • Kontrolli i plotë me prekje
 • Ekran me prekje TFT
 • Pikat kryesore Bllokimi i sigurisë së fëmijëve, ngrohja e shpejtë, vetë-pastrimi

Aksesorë të integruar 1 x tabaka për pjekje të emaluar, 1 x pjekjeje combi, 1 x pan universal

 

                                                Lloji i projektimit

 • çelik inox me ngjyra përpara instalimit të projektimit
 • Materiali i apertures: çelik inox
 • Materiali i derës: Xham
 • Metoda e ngrohjes: Elektrike
 • Lloji i instalimit: I integrueshëm
 • Sipërfaqja më e madhe e pjekjes:1.290 cm²
 • Temperatura e ajrit të nxehtë max:200 ° C
 • Temperatura Un-ngrohjes max: 275 ° C
 • Madhësia:   furrë 1 e madhe
 • temperatura e derës:30 ° C

                                          PERMASAT

 • Gjerësia e kanalit (cm) 48.0 cm
 • Lartësia e sobës (cm) 35.7 cm
 • Thellësia e tubit të pjekjes (cm) 41.5 cm
 • Përmasat e pajisjes (mm) 595 x 596 x 548 mm
 • Gjerësia e gjerësisë (në mm) 560 mm
 • Niveli i gjerësisë (mm) 585 mm
 • Niveli i thellësisë (në mm) 550 mm
 • Thellësia me derën e hapur (mm) 635 mm
 • Pesha neto (kg) 40.304 kg

Furrë Whirlpool AKP560 / WH

Marka  Whirlpool
Klasi Energjisë  A
Përmasat  60 Standart
Volumi  64 Lt
Karakteristikat Ventilim të brëndshëm
Kontrolli Elektronik
Programet 6 Programe Gatimi
Aksesorë  Tavë + Zgarë
Xhami  2 Shtresa Xhami

 

FURRE WHIRLPOOL AKP738IX

                               Specifikime teknike:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Kontrolli  me butona  

VOLUMI I FURRES: 65 L

VETEPASTRIM: JO

KOHEMATES: PO

NGARKESA ELEKTRIKE: 2500 W

MATERIALI: Inox+Xham

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT : 60x60x57

Furrë Whirlpool AKP745IX

Marka  Whirlpool
Klasi Energjisë  A
Përmasat  60 Standart
Volumi  62 Lt
Karakteristikat Ventilim të brëndshëm
Kontrolli Elektronik
Programet 16 Programe Gatimi
Aksesorë  Tavë + Zgarë
Xhami  2 Shtresa Xhami

 

Furrë Whirlpool AKP745WH

Marka  Whirlpool
Klasi Energjisë  A
Përmasat  60 Standart
Volumi  62 Lt
Karakteristikat Ventilim të brëndshëm
Kontrolli Elektronik
Programet 16 Programe Gatimi
Aksesorë  Tavë + Zgarë
Xhami  2 Shtresa Xhami

 

FURRE WHIRLPOOL AKP7460IX

                     Specifikime teknike:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Mekanik me butona

EKRAN: PO

VOLUMI I FURRES: 65 L

VETEPASTRIM: Katalikte

NUMRI I PROGRAMEVE: 8 programe

GATIM ME AVULL: JO

SENSOR LAGESHTIE: JO

PROGRAME AUTOMATIKE GATIMI: PO

KOHEMATES: PO

NGARKESA ELEKTRIKE: 3650 W

SENSOR PESHE: JO

MATERIALI: Inox+Xham

 1. I XHAMAVE: 2

SHINA TELESKOPIKE: PO

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT: 60x60x57 cm

Furrë Whirlpool AKZ6230WH

Marka  Whirlpool
Klasi Energjisë  A+
Përmasat  60 Standart
Volumi  62 Lt
Karakteristikat Ventilim të brëndshëm
Kontrolli Elektronik
Programet 16 Programe Gatimi
Aksesorë  Tavë + Zgarë
Xhami  2 Shtresa Xhami