Aspirator ELECTROLUX LFP536X

Specifikime teknike

Marka: Electrolux

Lloji i instalimit: I lëvizshëm, gjërësia 60 cm

Numri i shpejtësive: 3

Kapaciteti i thithjes së ajrit (i lartë/i ulët): / m³/h

Niveli maksimal i zhurmës (i lartë/i ulët): / dB(A)

Butona kontrolli me shtypje 3 me shpejtësi

Thithje e ajrit ose riqarkullim i mundshëm, nëse është instaluar filtri prej qymyrdruri (aksesor i mundshëm).

Lloji dhe numri i llampave të aspiratorit:LED spotlight, 2

Lloji dhe numri i filtrit lubrifikues: Rrjetë alumini, 2

Ngjyra: Inoks

Dalja e ajrit: 150

Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 9.95

Përmasat LxGjxTh në mm: 339x560x298

Lartësia maksimale e jashtme: 339

 

Categories: , ,