Showing all 6 results

FRIGORIFER ECOLUX ECO-177MDA (INKASO)

Ngjyra: I BARDHE
Klasi i energjise: A+
Kapaciteti total ne litra: 299 litra
Kapaciteti i pjeses freskuese: 192 litra
Kapaciteti i pjeses ngrirese: 77 litra
Niveli i zhurmes se motorrit: 39 Db
Konsumi: 280 kWh/ne vit
Lloji i motorrit : NORMAL

FRIGORIFER LG GSL-760SWXV SbS

Ngjyrë e bardhë

Klasa e energjisë A +

Ngrirje automatike n/a

Numri i qarqeve ftohës n/a  

Kompresori inverter Po

Total No Frost

Depozite uji n/a

Mini bar n/a   

Prodhuesi i akullit Po              

Dimensionet (H x W x D cm) 179 x 91.2 x 73.8

Niveli i zhurmës (dB) 39

Kapaciteti total (l) 601

Kapaciteti i ftohjes (l) 405

Kapaciteti i ngrirjes (l) 196

Konsumi vjetor i energjisë (kWh) 419

markë LG

model GSL-760SWXV SbS

garanci 24 muaj

FRIGORIFER SAMSUNG BRB260131WW (INKASO)

Ngjyra I Bardhe
Klasa Energjise A+
Kapaciteti 194*72 Lt
Lloji I Ftohjes Total no Frost
Material i Rafteve Xham I temperuar
Ndricim i Brendshem Led
Panel i Kontrollit Display I brendshem,buton
Niveli I Zhurmes 37 dB
Konsumi I energjise 290kw/vit
Lloji I Kompresorit Inverter digital
Numri I koshave 2 kosha per fruta dhe perimet ne pjesen freskuese
Numri i koshave 2 kosha ku njeri big box ne zonen e ngrirjes
Permasat GJ55*LA178*TH55

FRIGORIFER SAMSUNG RB31FERNDBC / EF

Vendosja e pajisjes Qëndrim i lirë

Ngjyra e produktit e zezë

Dyert e kthyeshme po

Ekrani i integruar po

Lloji i ekranit LED

Materiali i rafteve Xhami i zbutur

Kapaciteti total neto 310 L

Niveli i zhurmës 39 dB

Icemaker po

Kapaciteti neto i frigoriferit 212 L

Dritë e brendshme frigorifer po

Pa Frost (frigorifer) po

Sistemi me shumë ajër (frigorifer) po

Numri i rafteve / shportave në frigorifer 3

Numri i sirtarëve të perimeve 1

Lloji i llambës LED

Raft shishe po

Kapaciteti neto i ngrirësit 98 L

Pa Frost (frigorifer) po

Alarm i hapur i dyerve po

Klasa e efikasitetit të energjisë A +

Konsumi vjetor i energjisë 280 kWh

Pesha dhe dimensionet

Permasat gj x th x lar 595 x 66.8 x 1850mm

Peshë 65 kg

FRIGORIFER SAMSUNG RB31FERNDSA / EF

Lloji i pajisjes: qendrim i lire

Përmbajtja neto: 310 l

Erogomi : 18 orë

Zona e ftohjes 0 ° C: jo

Funksion i shpejtë: jo

Ndarja e ngrirjes: poshtë

Numri i ndarjeve frigoriferike: 3

No frost : po

Funksioni i ngrirjes së shpejtë: jo

Raft shishe: po

Depozite e ujit : jo

Shpërndarës i akullit : jo

Numri i dyerve : 2

Lidhu me aplikacionin : jo

Display : Ekran LED

Ndarja e frigoriferit të ekranit të temperaturës : po

Ekrani i temperaturës së ndarjes në frigorifer : po

Dimensionet (W x H x D): 59.5 cm x 185 cm x 66.8 cm

Ngjyrë: argjend

Pesha: 65 kg

Klasa e efikasitetit të energjisë: A +

Konsumi vjetor i energjisë: 299 kWh

Përmbajtja e dobishme e ndarjeve në frigorifer 212 l

Përmbajtja e dobishme e ndarjeve të ngrirjes: 98 l

Klasa e klimës: SN, T

Niveli i zhurmes: 39 dB

Pajisja e integruar: jo

FRIGORIFER SAMSUNG RB33J3315SA

Ngjyra:                                                                    inoks

Klasi i energjise:                                                 A++

Kapaciteti total ne litra:                                 328 litra

Kapaciteti i pjeses freskuese:                       230 litra

Kapaciteti i pjeses ngrirese:                         98 litra

Niveli i zhurmes se motorrit:                       40 Db

Konsumi:                                                               248 kWh/ne vit

Lloji i motorrit :                                                  Inverter digital

                                     Karakteristikat:

  • 2 kosha per vendosjen e produkteve fruta dhe perime,bio fresh
  • 2 ndarese me xham te temperuar dhe me regjister.
  • 1 ndarese easy slide vetem per peshat e renda
  • Inoksi per ujin.
  • Pjesa e ngrirjes me 3 kosha.full open
  • Doreze e jashtme.
  • Komandimi i temperatures: Display I jashtem.

Permasat:                                           La-185,Gje-60