Showing all 6 results

HEKUR ARIELLI ASI 2490

Fuqia: 2400 W
Kapaciteti i ujit 330 ml
Furnizimi i vazhdueshëm i avullit 25 gr / min
Karakteristikat dhe Funksionet Pllakë qeramike

 

HEKUR ARIELLI ASI 2688

Fuqia: 2600 W
Kapaciteti i ujit 450 ml
Furnizimi i vazhdueshëm i avullit 25 gr / min
Karakteristikat dhe Funksionet Pllakë qeramike

HEKUR IMETEC 9245

Lloji identifikimit: Me avullit
Fuqia: 2400 watt
Termostat i rregullueshëm: Po
Sistemi anti-kalkare: Po
Mbyllja automatike: Jo
Prodhimi super-avull: 170 g / min
Avull i rregullueshëm: Po
Buton më vapull të vazhdueshme: Po
Emision vertikal me vapull: Po
Drita e gatshme me avull: Po
Spiun kur mbaron uji: Po
Funksioni i vetë-pastrimit: Po
Kapaciteti i rezervuarit të hekurit: 0,3 lt
Ngjyra: E bardhë-vjollcë

 

HEKUR PHILIPS GC4533/30

                     Specifikime teknike:

KATEGORI: Hekur me avull

FUQIA: 2400 W

MATERIALI I PLLAKES: Qeramikë

DEPOZITA E UJIT: 300 ml

SISTEMI I AVULLIT: 45 g/min

PRESIONI I AVULLIT: 190 g/min

Kolektor pastrimi

Sistem kunder pikimi

Sistem ECO

Arritje e nxehtesise ne 2 min

Avull vertikal

Gjatesia e kabllit 2 m

HEKUR PHILIPS GC6730/30

                                Specifikime teknike:

KATEGORI: Hekur me depozitë

FUQIA: 2400 W

MATERIALI I PLLAKES: Qeramikë

DEPOZITA E UJIT: 1.3 Litra

SISTEMI I AVULLIT: 220 g/min

PRESIONI I AVULLIT: 5.2 bar

HEKUR PHILIPS GC7831/20

                     Specifikime teknike:

KATEGORI: Hekur me depozitë

FUQIA: 2400 W

MATERIALI I PLLAKES: Qeramikë

DEPOZITA E UJIT: 1.5 Litra

SISTEMI I AVULLIT: 330 g/min

PRESIONI I AVULLIT: 5.8 bar

Teknologjia OptimalTemp nën kupton që s’keni nevojë

për ndërrim të temperaturës për t’ju përshtatur

materialeve të ndryshme.Tani ju mund të hekurosni

nga xhinset deri te mëndafshi me një temperature.Ne

ju garantojmë që ky hekur nuk do të ju djegë asnjë lloj

 materiali që hekuroset.Ju madje mund ta leshoni atë

me fytyrë poshtë mbi rroba ose dërrasen e hekurosjes.

Pa djegje,pa shkëlqim.

Sistem vetfikje

Fuqia e avullit 120- 330 g/min

Sistem kunder pikimit

Sistem Calc Clean

Sistem sigurie