Showing all 9 results

HEKUR ARIELLI ASI 2490

Fuqia: 2400 W
Kapaciteti i ujit 330 ml
Furnizimi i vazhdueshëm i avullit 25 gr / min
Karakteristikat dhe Funksionet Pllakë qeramike

 

HEKUR ARIELLI ASI 2688

Fuqia: 2600 W
Kapaciteti i ujit 450 ml
Furnizimi i vazhdueshëm i avullit 25 gr / min
Karakteristikat dhe Funksionet Pllakë qeramike

HEKUR IMETEC 9245

Lloji identifikimit: Me avullit
Fuqia: 2400 watt
Termostat i rregullueshëm: Po
Sistemi anti-kalkare: Po
Mbyllja automatike: Jo
Prodhimi super-avull: 170 g / min
Avull i rregullueshëm: Po
Buton më vapull të vazhdueshme: Po
Emision vertikal me vapull: Po
Drita e gatshme me avull: Po
Spiun kur mbaron uji: Po
Funksioni i vetë-pastrimit: Po
Kapaciteti i rezervuarit të hekurit: 0,3 lt
Ngjyra: E bardhë-vjollcë

 

HEKUR PHILIPS GC 7808

Nuk ka djegie: Po
Nuk ka nevojë për cilësime të temperaturës: Po
Presion pompë maksimale: 5.3 bar
Ngrohja me avull: Deri në 280 g
Kapaciteti i rezervuarit të ujit: 1500 ml
Pastrimi: Smart Calc Clean
Avull i vazhdueshëm: Deri në 120 g / min
Fuqia: 2400 W
Koha per perdorim: 2 min
Ngrohja me avull: Deri në 280 g
Steam-on-demand: Po
Nivelet e ndryshueshme të avullit: Po
Avull vertikal: Po

 

HEKUR PHILIPS GC4533/30

                     Specifikime teknike:

KATEGORI: Hekur me avull

FUQIA: 2400 W

MATERIALI I PLLAKES: Qeramikë

DEPOZITA E UJIT: 300 ml

SISTEMI I AVULLIT: 45 g/min

PRESIONI I AVULLIT: 190 g/min

Kolektor pastrimi

Sistem kunder pikimi

Sistem ECO

Arritje e nxehtesise ne 2 min

Avull vertikal

Gjatesia e kabllit 2 m

HEKUR PHILIPS GC6730/30

                                Specifikime teknike:

KATEGORI: Hekur me depozitë

FUQIA: 2400 W

MATERIALI I PLLAKES: Qeramikë

DEPOZITA E UJIT: 1.3 Litra

SISTEMI I AVULLIT: 220 g/min

PRESIONI I AVULLIT: 5.2 bar

HEKUR PHILIPS GC7831/20

                     Specifikime teknike:

KATEGORI: Hekur me depozitë

FUQIA: 2400 W

MATERIALI I PLLAKES: Qeramikë

DEPOZITA E UJIT: 1.5 Litra

SISTEMI I AVULLIT: 330 g/min

PRESIONI I AVULLIT: 5.8 bar

Teknologjia OptimalTemp nën kupton që s’keni nevojë

për ndërrim të temperaturës për t’ju përshtatur

materialeve të ndryshme.Tani ju mund të hekurosni

nga xhinset deri te mëndafshi me një temperature.Ne

ju garantojmë që ky hekur nuk do të ju djegë asnjë lloj

 materiali që hekuroset.Ju madje mund ta leshoni atë

me fytyrë poshtë mbi rroba ose dërrasen e hekurosjes.

Pa djegje,pa shkëlqim.

Sistem vetfikje

Fuqia e avullit 120- 330 g/min

Sistem kunder pikimit

Sistem Calc Clean

Sistem sigurie

 

HEKUR PHILIPS GC9324/20

                     Specifikime teknike:

KATEGORI: Hekur me depozitë

FUQIA: 2100 W

MATERIALI I PLLAKES: Qeramikë

DEPOZITA E UJIT: 2.5 Litra

SISTEMI I AVULLIT: 6.5 bar

PRESIONI I AVULLIT: 440 g/min

Teknologjia Optimal Temp nënkupton që s’keni nevojë për

 ndërrim të temperaturës për t’ju përshtatur materialeve të

ndryshme.Tani ju mund të hekurosni nga xhinset deri te

mëndafshi me një temperature.Ne ju garantojmë që ky hekur

nuk do të ju djegë asnjë lloj materiali që hekuroset.Ju madje

mund ta leshoni atë me fytyrë poshtë mbi rroba ose dërrasen

e hekurosjes. Pa djegje,pa shkëlqim.

Fuqia e avullit 120 – 440 g/min

Sistem ECO

Sistem kundër pikimi, Sistem Calc Clean, Sistem sigurie

Nxehje ne 2 min

Gjatësia e kabllit 1.8 Metra

Hekur Tefal

Marka  Gorex
Ngjyra  E Zezë
Përmasat  60 Standart
Fuqia Thithëse  600m3
Lloji i Filtrave  Alumini
Nr. i Filtrave  2 Filtra
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Ndriçimi  Normal