ASPIRATOR TECNOWIND DOVER 90 X K316007

Karakteristikat:

Komanda e Butonave Mekanikë

Ndriçimi 3 x 1,5 W

Filtri i yndyrës alumin që lahet

Motor W HC3O (250 w)

Fl fllanxha e daljes së ajrit 150 mm

Shpejtësia 1 2 3 INT

Kapaciteti i nxjerrjes m3 / orë min 301 max 720

Presioni Pa min323 max 435

Fuqia akustike dBA min52 max 70

Ngjyra: INOKS

Lloji: mural

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

ASPIRATOR TECNOWIND RAP

Instalimi mural

Perberja inox 430 S7 – xhami i zi

Kontrolli me prekje

Ndriçimi 2 x rrethor

Filtri yndyror i panelit të aluminit

Motor W HC3O (250 w)

Fl fllanxha e daljes së ajrit 150 mm

Shpejtësitë 1 2 3 INT

Kapaciteti i nxjerrjes m3/ h 301 393 600 720

Presioni i presionit Pa 323 380 415 435

Fuqia akustike dBA 52 56 65 70

KLASA E ENERGJIS   B

ASPIRATOR TECNOWIND PLANAR X K170020

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS ME XHIRIT TE ZI

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 780m3/h

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display elektronik me prekje.

ASPIRATOR FABER INKASO IN-NOVA COMFORT X A60 1100439937

MODELI: IN-NOVA COMFORT X A60 1100439937

KAPACITETI I THITHJES: 540 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele

NIVELI I ZHURMËS: 69 db

LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem

INSTALIMI: Inkaso

MATERIALI ASPIRATORIT: Inoks

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Elektronik me butona

NDRICIMI: LED

GJERESIA: 60 cm

GARANCIA: 24 Muaj

ASPIRATOR TECNOWIND MIX 90 X

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS ME xham trasparent

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 780m3/h

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: mekanike me butona

ASPIRATOR TECNOWIND LINDA

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS dhe xham I temperuar trasparent

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 630m3/h

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Me butona

ASPIRATOR TECNOWIND H12

Karakteristikat:

Ngjyra: XHAM I ZI dhe inoks I zi

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 680m3/h

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display me prekje

ASPIRATOR GOREX VOGUE 90 X

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 550m3/h

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display me prekje

ASPIRATOR GOREX 90 GUSTO 650

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS

Lloji: I jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 480m3

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Mekanike me buton

ASPIRATOR GOREX 5001 90

Karakteristikat:

Ngjyra: Xham i zi

Lloji: I jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 500m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX CORNETTO 90

Karakteristikat:

Ngjyra: Xham i bardhe

Lloji: I jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 500m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX 90 CLASSIC

Karakteristikat:

Ngjyra: Inoks

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 480m3/h

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: manual me butona

Karakteristik: Shirit xhami me hapje ne pjesen ballore.

ASPIRATOR GOREX ARDO 90 X

Karakteristikat:

Ngjyra: Inoks

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 530m3/h

Numri I filtrave: 3

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: manual me butona

ASPIRATOR FABER INCA LUX EV8 X/BK A70 1100356558

MODELI: INCA LUX EV8 X/BK A70 1100356558

KAPACITETI I THITHJES: 660 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv

NIVELI I ZHURMËS: 71 dB

LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem

INSTALIMI: Inkaso

MATERIALI ASPIRATORIT: Inox + Xham i zi

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Elektronik me butona

NDRICIMI: LED

GJERESIA: 70 cm

GARANCIA: 24 Muaj

ASPIRATOR FULGOR SHD 9005 TC X

Diametri 40 cm

ishull-mural

Fundi i bërë nga xhami i sigurisë, i ndërprerë.

Nxjerrja e perimetrit deri në 800 m3/ h

4 rregullime të nivelit të energjisë

Nxjerrja me përgatitjen për filtrim

QUIET për rehati maksimale

Komandat e sensorit qendror

Koha për gatimin pas nivelit intensiv: 10, 15 dhe 20 minuta

Treguesi i ngopjes së filtrit të yndyrës së karbonit (nëse instalohet)

2 llampa halogjene 20W me rregullim 3-niveli të intensitetit

1 filtër yndyror alumini

Një valvul pa kthim për të parandaluar hyrjen e ajrit të ftohtë

Dalja ajri 150 mm

ASPIRATOR FULGOR SHI 9005 TC X

Diametri 40 cm
ishull-mural
Fundi i bërë nga xhami i sigurisë, i ndërprerë.
Nxjerrja e perimetrit deri në 800 m3/ h
4 rregullime të nivelit të energjisë
Nxjerrja me përgatitjen për filtrim
QUIET për rehati maksimale
Komandat e sensorit qendror
Koha për gatimin pas nivelit intensiv: 10, 15 dhe 20 minuta
Treguesi i ngopjes së filtrit të yndyrës së karbonit (nëse instalohet)
2 llampa halogjene 20W me rregullim 3-niveli të intensitetit
1 filtër yndyror alumini
Një valvul pa kthim për të parandaluar hyrjen e ajrit të ftohtë
Dalja ajri 150 mm

ASPIRATOR FULGOR LHD 9001 TC-WH

Karakteristikat:

Ngjyra: INOKS DHE xham i bardhe

Lloji: mural i jashtem  

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene 2x 20W me rregullim 3-niveli të intensitetit

Fuqia thithese: 800m3/h

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display me prekje

Montimi mural

4 rregullime të nivelit të energjisë

QUIET për qetesi maksimale

Controls Kontrollet e sensorit anësor

Koha e gatimit pas nivelit intensiv: 10, 15 dhe 20 minuta

Indicator Treguesi i konsumimit te filtrit të yndyrës së karbonit (nëse instalohet)

Një valvul pa kthim për të parandaluar hyrjen e ajrit të ftohtë

Ø prizë ajri Ŷ 150-mm

Pajisje standarde

Control Kontrolli i largët

 

ASPIRATOR GOREX 1453

Markë Gorex

Dizajni Mural

Ngjyra parësore e zezë

Fuqia thithese 600 – 700 m³ / orë

Fuqia motorike 150 – 200 W

Mënyra e funksionimit Me hapje

Lloji i menaxhimit me prekje

Gjerësi 90

Lartësi 60.1 – 80

Thellësi 55.1

ASPIRATOR DRU HINKE

Ngjyra/Perberja                                        Kafe/Emaluar

Istalimi                                                                           Mural

Filtri yndyres                                                     2 x Alumin

Komandimi                                          mekanik me celes

Permasa                                                                         90cm

Ndricimi                                                                           2.5w

Kapaciteti thithes                                            650m3/H

ASPIRATOR BOSCH 90 DWW9A750

Ngjyra e pajisjes: çelik inox

Përdorimi normal 431 m³ / orë Intensiv 697 m³ / orë

Maksimumi. përdorimi normal: 319 m³ / orë

Kontrollet elektronike me ekran LED të bardhë

Touch Control

Motori EcoSilence BLDC

Zhurma max 66 dB

Niveli i zhurmës : 70 dB

Klasa e efikasitetit të energjisë: A

Konsumi mesatar i energjisë: 33.1 kWh / vit

Vlerësimi i rrymës: 145 W

Dritat LED 3 x 1.5 Watt

Kthimi automatik i funksionimit intensiv – 6min

Gjerësia e pajisjes: 898 mm

Tub diametri Ø 150 mm (i mbyllur Ø 120 mm)

Gjatësia e kabllit elektrik 1.3 m

ASPIRATOR ARISTON 90 X CIL HKT 4H

Karakteristikat:

Shpejtësia e nxjerrjes së ajrit. 780 m³ / orë

Lloji i nxjerrjes riciklim

Numri i shpejtësive 3

Niveli i zhurmës 49 dB

Fuqia maksimale ricikluese 780 m³ / orë

Shpejtësi intensive po

Lloji mural

Ngjyra e produktit e zezë

Ekrani i integruar  po

Lloji i llambës halopgjen

Lloji i kontrollit Butona

Diametri i lidhjes 15 cm

Lloji i filtrit yndyror alumin

Pesha dhe dimensionet

Gjerësia  43 cm

Lartësi 80 cm

ASPIRATOR AEG DBE5960HG

Karakteristikat:

KAPACITETI I THITHJES: 779 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv

NIVELI I ZHURMËS: 54 db

INSTALIMI: Mural

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Elektronik me prekje

NDRICIMI: LED

GJERESIA: 90 cm

GARANCIA: 24 Muaj

ASPIRATOR TECNOWIND BEEP 60

Karakteristikat:

Istalimi                                                       Total inkaso

Korniza                                                       Inoks 430 S7

Komanda          Butona electronik te ndriteshem

Nricimi                                           2 x halogjene 20 W

Fitri i yndyres                                         Filter alumini

Motorri W                                               HC3O (250 w)

Ø flanxha e daljes se ajrit                             150 mm

Shpejtesia                                                         1 2 3 INT

Kapaciteti thithes m3/h            303 436 588 730

Presioni shtytes                            321 387 427 466

Niveli akustik                                  dBA 48 56 63 69

Klasa energjitike                                                            B

ASPIRATOR TECNOWIND INKASO BEEP80

Karakteristikat:

Istalimi                                                       Total inkaso

Korniza                                                       Inoks 430 S7

Komanda         Butona electronik te ndriteshem

Nricimi                                           2 x halogjene 20 W

Fitri i yndyres                                         Filter alumini

Motorri W                                               HC3O (250 w)

Ø flanxha e daljes se ajrit                            150 mm

Shpejtesia                                                         1 2 3 INT

Kapaciteti thithes m3/h            303 436 588 730

Presioni shtytes                            321 387 427 466

Niveli akustik                                  dBA 48 56 63 69

Klasa energjitike                                                            B

ASPIRATOR TECNOWIND OLIMPIA K2060294

Karakteristikat:

Ngjyra: I Zi

Lloji: I jashtem  

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 380m3/h

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona

ASPIRATOR AIRONE 90 X

Karakteristikat:

Ngjyra: XHAM I ZI DHE INOKS

Lloji: mural i jashtem

Permasat: 90

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 350-610 (810) m3/h

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display me buton /4 nivele

Niveli i zhurmes: 52-63 (70) dBA

Klasi energjise A (61 kw/vjet)

 

ASPIRATOR TECNOWIND POP K4350003

Karakteristikat:

Ngjyra: Inoks me shirit te zi

Lloji: I jashtem  

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 450m3/h

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Display me prekje

ASPIRATOR TECNOWIND MIRAZHE 60 X

Karakteristikat:

Ngjyra: Inoks dhe xham

Lloji: I jashtem  

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 430m3/h

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona

ASPIRATOR GOREX 60 VOGUE X

Ngjyra: Inoks

Lloji: I jashtem

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 530m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX INKASO TOTALE F9 52CM

Ngjyra:   Inoks

Lloji: Inkaso Totale

Permasat: 60 (gjeresi 52cm)

Ndricimi: shirit led

Fuqia thithese: 650m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

Lloji i motorrit : Kermill

ASPIRATOR GOREX X

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks dhe xham

Lloji: Inkaso me shine

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 300m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX MOD 5001 60

Karakteristikat:

Ngjyra:   Xham I zi me shirit inoksi

Lloji: I jashtem me xham

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 650m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 5, 4 nivele dhe 1 ndricim

Karakteristike: Xham i temperuar ne pjesen harkore

 

ASPIRATOR GOREX IBER 60 X

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks

Lloji: I jashtem me xham

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 450m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 5, 4 nivele dhe 1 ndricim

Karakteristike: Xham i temperuar ne pjesen harkore

ASPIRATOR GOREX IBER 60

Karakteristikat:

Ngjyra:   I ZI

Lloji: I jashtem me xham

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 450m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 5, 4 nivele dhe 1 ndricim

Karakteristike: Xham i temperuar ne pjesen harkore

ASPIRATOR INKASO F6 SHINE

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks

Lloji: Inkaso me shine

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 320m3

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX CORNETTO 2010

Karakteristikat:

Ngjyra: Xham i zi

Lloji: I jashtem

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 650m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Prekje, 4 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR GOREX ARDO 60 X

GOREX          Model:ARDO 60 X

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks

Lloji: I jashtem

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 650m3

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 5, 4 nivele dhe 1 ndricim

 

ASPIRATOR GOREX ARDO 60

GOREX         Model: ARDO 60 I ZI        

Karakteristikat:

lloj                                                     Mural

Fuqia maksimale e thithjes     650 m³

Ngjyrë                                              E zezë

gjerësi                                              60 cm

ASPIRATOR INKASO FABER Flexa Glass BK A60

MODELI: Flexa Glass BK A60

KAPACITETI I THITHJES: 350 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele

NIVELI I ZHURMËS: 62 dB

LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem

INSTALIMI: Inkaso

MATERIALI ASPIRATORIT: Inox + Xham i zi

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Elektronik me butona

NDRICIMI: Halogjen

GJERESIA: 60 cm

GARANCIA: 24 Muaj

ASPIRATOR INKASO FABER Flexa W/X A60

MODELI: Flexa W/X A60

KAPACITETI I THITHJES: 305 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele

NIVELI I ZHURMËS: 71 dB

LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem

INSTALIMI: Inkaso

MATERIALI ASPIRATORIT: Inoks

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Elektronik me butona

NDRICIMI: Halogjen

GJERESIA: 60 cm

GARANCIA: 24 Muaj

 

ASPIRATOR INKASO FABER FLEXA K40 W/X A60

MODELI: FLEXA K40 W/X A60

KAPACITETI I THITHJES: 420 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele

NIVELI I ZHURMËS: 69 dB

LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem

INSTALIMI: Inkaso

MATERIALI ASPIRATORIT: Inoks

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Mekanik me butona

NDRICIMI: LED

GJERESIA: 60 cm

GARANCIA: 24 Muaj

ASPIRATOR INKASO BOSCH DHL555B 53CM

KATEGORIA ASPIRATORE

LLOJI INKASO I FSHEHUR

GJERESIA N/A

FUQIA THITHESE 650 M3/ORE

NR.I LLAMBAVE 2

FILTRA PER RIQARKULLIM TE AJRIT JO

NIVELET E THITHJES 4 NIVELE

NIVELI I ZHURMES 45 DB

GARANCIA NORMALE 24

MARKA BOSCH

ASPIRATOR TECHNOWIND OLIMPIA 60 X

Ngjyra: Inoks

Lloji: I jashtem  

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 380m3/h

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona

ASPIRATOR AIRONE GRUPPO INK 90

KAPACITETI I THITHJES: 660 m³/h
NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv
NIVELI I ZHURMËS: 74 dB
LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem,alumini
INSTALIMI: Inkaso
MATERIALI ASPIRATORIT: Inox
NR I MOTOREVE: 1
KONTROLLI: Elektronik me butona
NDRICIMI: LED
GJERESIA: 70 cm

 

ASPIRATOR TECNOWIND SWING 90X

Ngjyra: Inoks
Lloji: I Jashtem
Permasat: 90
Ndricimi: Llampa Halogjene
Fuqia thithese: 750m3
Numri I filtrave: 3
Komandimi: Display me butona
Materiali I filtrave:

 

Alumin

 

ASPIRATOR TECNOWIND OLIMPIA 60X

Ngjyra: Inoks
Lloji: I Jashtem
Permasat: 60
Ndricimi: Llampa halogjene
Fuqia thithese: 550m3
Numri I filtrave: 2
Komandimi: Me butona mekanik
Materiali I filtrave: Alumin

ASPIRATOR UNIQA LAYERS

KAPACITETI I THITHJES: 800 m³/h
NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele
NIVELI I ZHURMËS: 71 dB
LLOJI I FILTRIT: Alumin te lashem
INSTALIMI: I jashtem
MATERIALI ASPIRATORIT: Inox
NR I MOTOREVE: 2
KONTROLLI: ELEKTRONIK
NDRICIMI: Normal
GJERESIA:

 

90 cm

 

ASPIRATOR TECNOWIND BEEP 60

Ngjyra: Inoks
Lloji: Total inkaso
Permasat: 60
Ndricimi: normal spote
Fuqia thithese: 500m3
Numri I filtrave: 2
Materiali I filtrave:

 

alumin

 

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 4

Ngjyra:          Inoks
Lloji:      Inkaso me shine
Permasat:              90
Ndricimi:

 

     llampa halogjene
Fuqia thithese:            580m3
Numri I filtrave:               4
Materiali I filtrave:           alumin

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 2

NGJYRA INOKS
LLOJI INKASO ME SHINE
PERMASAT 60
NDRICIMI LLAMPA HALOGJENE
FUQIA THITHESE 480M3
NUMRI FILTRAVE 2
MATERIALI FILTRAVE ALUMIN

ASPIRATOR GOREX GUSTO 450 X

KAPACITETI I THITHJES:           620 m³/h
NIVELET E SHPEJTESISE:         3 nivele
NIVELI I ZHURMËS:                   71 dB
LLOJI I FILTRIT:                         Alumin te lashem
INSTALIMI:                                I jashtem
MATERIALI ASPIRATORIT:       Inox
NR I MOTOREVE:                      1
KONTROLLI:                               Mekanik me butona
NDRICIMI:                                 Normal
GJERESIA:                                  60 cm

Aspirator SIMFER 8639 SM

Marka  Gorex
Ngjyra  E Zezë
Përmasat  60 Standart
Fuqia Thithëse  600m3
Lloji i Filtrave  Alumini
Nr. i Filtrave  2 Filtra
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Ndriçimi  Normal