THARESE AEG T8DEE48S

Ngjyra: E BARDHE
Klasi I energjise: A++
Kapaciteti: 8KG
Niveli I zhurmes me uje: 66dB
Konsumi: 1.99kw/ore
Lloji I motorrit: Digital inverter
Numri I xhirove: 1200rpm
Numri I programeve:

 

10 programe

 

Karakteristikat:

  • Pro sense 1-8 kg(e pajisur me sensor per te filluar procesin nga 1-8 kg)
  • Extra Silent(E programuar per nivel zhurme silent)
  • Eco(Per nje tharje higjenike dhe pa ndotje)
  • Display elektronike per komandimin e programeve

 

Categories: ,