Furrë AEG BSK792320M

FURRE INKASO

Funksione:  Shina teleskopike,Gatim me avull,

Vetpastrim me avull,sensor lageshtie, programe gatimi automatike,

Sensore peshe,depozite uji, zgare per avull,derrase per grill,

nxjerrje tave me shine, sensor temp per produktin, mbyllje me thithje

Ngjyra: Inoks dhe xham i zi
Klasi i energjise: A+
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 70 Lt
Numri i programeve: 20
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 4
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistence: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.68 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji:

Permasat:

Ventilim i brendshem

La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7