Showing the single result

FRIGORIFER VERE JO INKASO WHIRLPOOL ADN 231

Ngjyra:                                                              I Zi
Permasat:                                                        Gjerësia 600,Thellësia 600,
                                                                         Lartësia 1730
Pesha neto (kg):                                               65
Lidhje elektrike
Voltages (V):                                                     220 – 230
Frekuenca (Hz):                                                50Hz
Temperature dhe ndarje (° C):                          + 4 ° + 14 °
Number the ndarjeve                                         1
Lloji i shkrirjes
Thellësia me derë të hapur:                               1160
Ekran:                                                                 dixhital
Materials i kornizave të xhamit:                          alumin
Numri i dyerve:                                                   1
Lloji i gazit:                                                         R600a
Number i rrjeteve:                                               9 + 1
Kapaciteti bruto (l):                                             350
Paneli:                                                                i  artikuluar
Kontrolli i lagështirës:                                         Po
Ndriçimi i brendshëm:                                        Led
Kompresori i majtë                                          (vetëm në mënyrë të veçantë)
Maximum temperature and ambientity (° C):     32 °
min temperaturën and dhomës. (° C):               16 °
Monobloc systems:                                            Po
Dera and kthyeshme:                                         Po
Dyert and vetë-mbylljes:                                     Po
Paneli i pasmë                                                    prej çeliku inoks
Paneli fundor i çelikut                                          inox
Panelet anësore dhe anësore në çelik                inox
Stainless steel brendshmen
Modele të ventiluara
Intensiteti (A) 1