Showing all 9 results

LARESE/THARESE AEG L7WBE69S

                            Specifikime teknike:

KAPACITETI I LARJES: 9 kg

SHPEJTESIA MAX. E CENTRIFUGES: 1600 rpm

KLASA ENERGJISE: A

KLASA E PERFORMANCES SE LARJES: A

TEKNOLOGJIA E MOTORRIT: ÖkoInverter Permanent Magnet

MENYRA E KONTROLLIT: Kursor+ Prekje

INSTALIMI: Me qendrim te lire

DISPLAY: Po

SENSOR PESHE: Po

PARALARJE: Po

NISJE E VONUAR: Po

BLLOKIM PANELI: Po

PROGRAMIM I KOHES: Po

HAPJA E DERES: Normale

NUMRI I PROGRAMEVE: 10 programe

PROGRAM ME AVULL: Po

MATERIAL I KAZANIT: Carboran

NIVELI ZHURMËS: 51 dB

PERMASAT: 85 x 60 x 61 cm

Lavatrice LG FH4A8FDH2N

Marka  LG
Ngjyra  E Bardhë
Kapaciteti i Larjes  9kg
Kapaciteti i Tharjes  6kg
Nr. Xhirove  1400 Xhiro/min
Temp. Ndryshueshme  0-95°
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Klasa e Energjisë  A +++
Nr. Programeve  14
 Lloji i Motorrit  Inverter
Karakteristikat  Larje me Avull
Përmasat  60 Standarte

LAVATRICE LG F4J8FH2W

LLOJI    LARESE THARESE

LLOJI I DERES HYRJE NGA PERPARA

KAPACITETI THARES 6 KG

KAPACITETI LARES   9 KG

NUMRI I XHIROVE TE CENTRIFUGIMIT          1400 RPM

NUMRI I PROGRAMEVE TE THARJES N/A

NUMRI I PROGRAMEVE TE LARJES   14

NDERRIM I HAPJES SE DERES              JO

PANELI I KONTROLLIT             ELEKTRONIK / MEKANIK

LLOJI I CENTRIFUGES E PERZGJEDHSHME

TEKNOLOGJI LARJE    ECO HYBRID

KLASA E ENERGJISE   A

PERFORMANCA NE THARJE  A

PERFORMANCA NE LARJE      A

PERMASAT E DERES  STANDARTE

KENDI I HAPJES SE DERES      150

LLOJI I REZISTENCES N/A

LLOJI I MOTORRIT      INVERTER DIRECT DRIVE

MENYRA E THARJES SE RROBAVE     ME KONDESIM

MENYRA E LARJES SE RROBAVE         6 MOTION

NIVELI I ZHURMES NE (DBA) 55 / 75

NGJYRA              E BARDHE

NGJYRA E DERES          E ZEZE

PERMASAT NETO(CM)             60 X 85 X 61

 

LAVATRICE LG F2J7HM1W

LLOJI    LARESE THARESE

LLOJI I DERES HYRJE NGA PERPARA

KAPACITETI THARES 4 KG

KAPACITETI LARES   7 KG

NUMRI I XHIROVE TE CENTRIFUGIMIT          1200 RPM

NUMRI I PROGRAMEVE TE THARJES 14

NUMRI I PROGRAMEVE TE LARJES   N/A

NDERRIM I HAPJES SE DERES              JO

PANELI I KONTROLLIT             ELEKTRONIK / MEKANIK

LLOJI I CENTRIFUGES N/A

TEKNOLOGJI LARJE    N/A

KLASA E ENERGJISE   B

PERFORMANCA NE THARJE  N/A

PERFORMANCA NE LARJE      N/A

PERMASAT E DERES  60 CM

KENDI I HAPJES SE DERES      N/A

LLOJI I REZISTENCES N/A

LLOJI I MOTORRIT      DIRECT DRIVE

MENYRA E THARJES SE RROBAVE     N/A

MENYRA E LARJES SE RROBAVE         N/A

NIVELI I ZHURMES NE (DBA) N/A

NGJYRA              E BARDHE

NGJYRA E DERES          E ZEZE / GRI

PERMASAT NETO(CM)             60 X 85 X 45

LAVATRICE LG F4J5VY3W

Kodi i artikullit            FH4A8FDH8N

markë LG

garanci               24 muaj

Karakteristikat e përgjithshme

Lloji i pajisjes Makinë larëse me ngarkesë para dhe tharëse

Lloji i montimit            e lire

ngjyrë e zezë

Detaje teknike

Shpejtësia maksimale centrifugale  1400rpm

Kapaciteti i larjes        9 kg

Kapaciteti i tharjes    6 kg

Klasa e energjisë         A

Dimensionet (H x W x H)         850 x 600 x 610

Pesha (kg)        80

LAVATRICE LG FH6G1BCH2N

LLOJI LARESE THARESE

LLOJI I DERES HYRJE NGA PERPARA

KAPACITETI THARES 8 KG

KAPACITETI LARES 12 KG

NUMRI I XHIROVE TE CENTRIFUGIMIT 1600 RPM

NUMRI I PROGRAMEVE TE THARJES 2

NUMRI I PROGRAMEVE TE LARJES 15

NDERRIM I HAPJES SE DERES JO

PANELI I KONTROLLIT ELEKTRONIK

LLOJI I CENTRIFUGES E PERZGJEDHSHME

TEKNOLOGJI LARJE 6 MOTION

KLASA E ENERGJISE A

PERFORMANCA NE THARJE A

PERFORMANCA NE LARJE A

PERMASAT E DERES  53 CM

KENDI I HAPJES SE DERES 125

LLOJI I REZISTENCES N/A

LLOJI I MOTORRIT DIRECT DRIVE

MENYRA E THARJES SE RROBAVE ME KONDESIM

MENYRA E LARJES SE RROBAVE 6 MOTION

NIVELI I ZHURMES NE (DBA) N/A

NGJYRA E BARDHE

NGJYRA E DERES E ZEZE

Lavatrice SAMSUNG WD80J6410

Marka  Samsung
Ngjyra  E Bardhë
Kapaciteti i Larjes  8kg
Kapaciteti i Tharjes  6kg
Nr. Xhirove  1400 Xhiro/min
Temp. Ndryshueshme  0-95°
Paneli i Kontrollit  Elektronik
Klasa e Energjisë  A
Nr. Programeve  14
 Lloji i Motorrit  Inverter
Karakteristikat  Eco Buble
Përmasat GJ60*LA85*TH60

LAVATRICE SAMSUNG WD80M4A43JW

LLOJI    LARESE THARESE

LLOJI I DERES HYRJE NGA PERPARA

KAPACITETI THARES 4.5 KG

KAPACITETI LARES   8 KG

NUMRI I XHIROVE TE CENTRIFUGIMIT          1400 RPM

NUMRI I PROGRAMEVE TE THARJES 2

NUMRI I PROGRAMEVE TE LARJES   10

NDERRIM I HAPJES SE DERES              JO

PANELI I KONTROLLIT             ELEKTRONIK / MANUAL

LLOJI I CENTRIFUGES JO

TEKNOLOGJI LARJE    ECO BUBBLE / UJE

KLASA E ENERGJISE   A

PERFORMANCA NE THARJE  A

PERFORMANCA NE LARJE      A

PERMASAT E DERES  STANDARTE

KENDI I HAPJES SE DERES      JO

LLOJI I REZISTENCES QERAMIKE

LLOJI I MOTORRIT      DIXHITAL INVERTER

MENYRA E THARJES SE RROBAVE     STANDARTE

MENYRA E LARJES SE RROBAVE         ECO BUBBLE

NIVELI I ZHURMES NE (DBA) 54 / 73 / 62

NGJYRA              E BARDHE

NGJYRA E DERES          E ZEZE

PERMASAT NETO(CM)             60 X 85 X 60

 

LAVATRICE SAMSUNG WW70J3283KW

Ngjyra: E BARDHE
Klasi I energjise: A+++
Kapaciteti: 7 KG
Niveli I zhurmes me uje: 59dB
Niveli I zhurmes bosh: 77Db
Niveli i tharjes: B
Konsumi: 174kw/vit
Lloji I motorrit: Digital Inverter
Numri I xhirove: 1200rpm
Konsumi i ujit: 7400 lt/vit
Numri I programeve: 10 programe

·        Display elektronik me butona

·        Ndezje dhe fikje me buton si dhe ndalim programi.