Showing 1–16 of 65 results

Furrë Whirlpool AKP 235/05/IX

Marka  Whirlpool
Klasi Energjisë  A
Përmasat  60 Standart
Volumi  64 Lt
Karakteristikat Ventilim të brëndshëm
Kontrolli Elektronik
Programet 6 Programe Gatimi
Aksesorë  Tavë + Zgarë
Xhami  2 Shtresa Xhami

 

Furrë AEG BCE556350B

FURRE INKASO

Ngjyra: E ZEZE
Klasi i energjise: A+
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 71 Lt
Numri i programeve: 10
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistence: 1.09 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.69 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje
Vetpastrimi: Katalitik, me veshje.
Permasat: La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë AEG BEB351110B

FURRE INKASO

Ngjyra: E ZEZE
Klasi i energjise: A
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 71 Lt
Numri i programeve: 8
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistenc: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.88 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Shina teleskopike,Gatim me avull.
Permasat: La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

Furrë AEG BSK792320M

FURRE INKASO

Funksione:  Shina teleskopike,Gatim me avull,

Vetpastrim me avull,sensor lageshtie, programe gatimi automatike,

Sensore peshe,depozite uji, zgare per avull,derrase per grill,

nxjerrje tave me shine, sensor temp per produktin, mbyllje me thithje

Ngjyra: Inoks dhe xham i zi
Klasi i energjise: A+
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 3500W
Kapaciteti: 70 Lt
Numri i programeve: 20
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 4
Max i temperatures: 275°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistence: 0.99 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.68 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji:

Permasat:

Ventilim i brendshem

La:59.4, Gje: 59.5, The 56.7

FURRE ARIELLI AME562SB

                     Specifikime teknike:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Mekanik me butona

VOLUMI I FURRES:62 L

VETEPASTRIM: JO

NUMRI I PROGRAMEVE: 5 programe

GATIM ME AVULL: JO

SENSOR LAGESHTIE: JO

PROGRAME AUTOMATIKE GATIMI: JO

NGARKESA ELEKTRIKE: 2500 W

SENSOR PESHE: JO

  1. I XHAMAVE: 2

SHINA TELESKOPIKE: JO

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT: 59.5 x 59.5 x 53

FURRE ARIELLI AME562SO

                     Specifikime teknike:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Mekanik me butona

VOLUMI I FURRES:62 L

VETEPASTRIM: JO

NUMRI I PROGRAMEVE: 5 programe

GATIM ME AVULL: JO

SENSOR LAGESHTIE: JO

PROGRAME AUTOMATIKE GATIMI: JO

NGARKESA ELEKTRIKE: 2500 W

SENSOR PESHE: JO

  1. I XHAMAVE: 2

SHINA TELESKOPIKE: JO

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT: 59.5 x 59.5 x 53

Furrë BOSCH HBG633NB1

                            FURRE  INKASO

          

Ngjyra: E zeze
Klasi i energjise: A+
Fuqia: 3600W
Kapaciteti: 71 Lt
Menyra e pjekjes: 4D
Ekrani: LCD
Vetpastrim: PO
Menyra e vetpastrimit: KATALITIKE
Bllokim per femijet: PO
Menyra e mbylljes: E pajisur me nivel thithjeje
Menyra e komandimit: Elektronike
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Shtresat e xhamit: 3 shtresa xhami
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Temperatura e xhamit jasht: 40°C
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Funksion standart (hapsire te madhe).
Permasat: La:59.5, Gje: 59.5, The 54.8.

Furrë ELECTROLUX EOA 5400 AOW

FURRE INKASO

Ngjyra: E BARDHE
Klasi i energjise: A
Emri i artikullit: Furre
Fuqia: 2780W
Kapaciteti: 72 Lt
Menyra e komandimit: Mekanike, Push-Pull.
Menyra e komandimit
te kohes: Dsiplay me buton.
Menyra e komandimit
te temperatures: Mekanike, Push-Pull.
Menyra e komandimit
te prog te pjekjes: Mekanike, Push-Pull.
Numri i programeve: 9
Ndricim: I brendshem
Shtresat e xhamit: 3
Max i temperatures: 250°C
Materiali i dorezes: Celik inoksi.
Brendesia e furres: E sheshte
Tava e zgares: E levizshme
Tava e pjekjes: E levizshme
Konsumi me rezistenc: 0.95 kw/cikel
Konsumi me ventilim: 0.81 kw/cikel
Numri i tavave: 2 lloj tave per pjekje dhe 1 per grill.
Lloji: Ventilim i brendshem
Funksione: Shina teleskopike, Vetpastrim Katalitik.
Permasat: La:60.0, Gje: 60.0, The 55.2

FURRE ELECTROLUX EZB3410AOX (INKASO)

KlasiEnergjise A
Ngjyra Inox
Permasat 60 Standart
Kapaciteti 57 Lt
Ventilimi Ventilim I brendshem
Paneli I kontrollit Mekanik push-pull, dhe koha me display me buton
Programet 9 Programe Gatimi
Temperatura maximale 250 grade C
Aksesore 1 Tave + 1 Zgare
Xhami 2 Shtresa xhami te temperuar lehtesisht te hapshme per pastrim.
Konsumi me rezistencen lart e posht 0.83kwh/cikel
Konsumi me rezistencen lart e posht dhe ventilim 0.75 kwh/cikel
Rezistenca Dopio rezistence
Permasat GJ59.4*LA58.9*TH56.0

FURRE INDESIT IFW6834BL

Specifikime teknike:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Kontrolli  me butona  

VOLUMI I FURRES: 71 L

VETEPASTRIM: PO

KOHEMATES: PO

NGARKESA ELEKTRIKE: 2750 W

MATERIALI: Inox+Xham

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT : 60x60x57

FURRE INDESIT IFW6834IX

                               Specifikime teknike:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Kontrolli  me butona  

VOLUMI I FURRES: 71 L

VETEPASTRIM: PO

KOHEMATES: PO

NGARKESA ELEKTRIKE: 2750 W

MATERIALI: Inox+Xham

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT : 60x60x57

FURRE INKASO AEG BCE 455350 M

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Me butona te fshehur

EKRAN: PO

VOLUMI I FURRES: 71 L

VETEPASTRIM: Katalitik

NUMRI I PROGRAMEVE: 9 programe

GATIM ME AVULL: PO

SENSOR LAGESHTIE: JO

PROGRAME AUTOMATIKE GATIMI: JO

KOHEMATES: PO

NGARKESA ELEKTRIKE: 3500 W

SENSOR PESHE: JO

MATERIALI: Inox+Xham

  1. I XHAMAVE: 3

SHINA TELESKOPIKE: PO

KLASA E ENERGJISE: A+

PERMASAT: 60x60x55 cm

FURRE INKASO AEG BCE556350 INK620JB720P

                Te dhena teknike:

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Me butona te fshehur

EKRAN: PO

VOLUMI I FURRES: 71 L

VETEPASTRIM: Katalitik

NUMRI I PROGRAMEVE: 9 programe

GATIM ME AVULL: PO

SENSOR LAGESHTIE: JO

PROGRAME AUTOMATIKE GATIMI: JO

KOHEMATES: PO

NGARKESA ELEKTRIKE: 3500 W

SENSOR PESHE: JO

MATERIALI: Inox+Xham

  1. I XHAMAVE: 3

SHINA TELESKOPIKE: PO

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT: 60x60x55 cm

FURRE INKASO AEG BES 331010 M

KATEGORIA: Furre Inkaso

PANELI I KONTROLLIT: Me butona te fshehur

EKRAN: PO

VOLUMI I FURRES: 71 L

VETEPASTRIM: JO

NUMRI I PROGRAMEVE: 8 programe

GATIM ME AVULL: JO

SENSOR LAGESHTIE: JO

PROGRAME AUTOMATIKE GATIMI: JO

KOHEMATES: PO

NGARKESA ELEKTRIKE: 3500 W

SENSOR PESHE: JO

MATERIALI: Inox+Xham

  1. I XHAMAVE: 3

SHINA TELESKOPIKE: JO

KLASA E ENERGJISE: A

PERMASAT: 60x60x55 cm

FURRE INKASO ELCTROLUX EZF5C50Z

Furrë multi-funksionale me element nxehtësie

Funksionet e gatimit të furrës: Skara, Skara + pjesa e sipërme, Grill + top + fan, Drita, Vatra + ventilatori, Pjesa e sipërme + pjesa e poshtme, Pjesa e poshtme, Ventilatori + drita, Ventilatori + pjesa e sipërme + skara + pjesa e poshtme

Pjesa e brendshme e furrës me nivele pjekjeje

Tavat e përfshira me furrën: 1 tavë keku me emalim të zi, 1 tavë për kullim me veshje të zezë të emaluar

Derë e lehtë për t’u pastruar

Çelësa të rrotullueshëm

Ventilator ftohës : Ventilatori ftohës fillon automatikisht kur furra është e ndezur. Ftoh përbërësit elektronikë dhe pjesët e jashtme të furrës.

Performanca

Cleaning top oven: Katalitik

Temperature range: 50°C – 250°C

Noise power in dB(A) – Top Oven.: 47

Volumi i përdorur (L): 57

Largest surface area cmý – Top Oven: 1130

Instalimi

Installation: Inkaso

Ngjyra: E zezë

Spina e kërkuar (A): 13

Lloji i prizës: Schuko

Pesha neto e pastruesit dhe aksesorët pa paketime : 29.4

Lartësia totale: 590

Gjerësia mm: 594

Thellësi mm: 560

Energjia

Ngarkesa totale elektrike (W): 2500

Energy consumption, kWh/cycle: 0.75

Voltazhi: 220-240

Gjatësia e kabullit të jashtëm: 1.1

FURRE INKASO ELECTROLUX 5C50V

Lloji i kontrollit       Butonat rrotullues

Pozicioni i panelit të kontrollit   front

Lloji i orës     elektronik

Niveli i zhurmës 47 dB

Gjatësia e kabllove 1.1 m

Numri i xhamave 2

Klasa e efikasitetit të energjisë   A

Ngarkesë 2500 w

Konsumi i energjisë (standard)  0.85 kWh

Numri i llampave    1 llampë

Dimensionet Gj x TH x L 594 x 560 x 590 mm

Pesha e produktit   29.7 kg