Showing all 4 results

ASPIRATOR GOREX X

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks dhe xham

Lloji: Inkaso me shine

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 300m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR INKASO F6 SHINE

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks

Lloji: Inkaso me shine

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 320m3

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 2

NGJYRA INOKS
LLOJI INKASO ME SHINE
PERMASAT 60
NDRICIMI LLAMPA HALOGJENE
FUQIA THITHESE 480M3
NUMRI FILTRAVE 2
MATERIALI FILTRAVE ALUMIN

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 4

Ngjyra:          Inoks
Lloji:      Inkaso me shine
Permasat:              90
Ndricimi:

 

     llampa halogjene
Fuqia thithese:            580m3
Numri I filtrave:               4
Materiali I filtrave:           alumin