Showing all 12 results

ASPIRATOR FABER A70

KAPACITETI I THITHJES: 660 m³/h
NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv
NIVELI I ZHURMËS: 71 dB
LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem
INSTALIMI: Inkaso
MATERIALI ASPIRATORIT: Inox + Xham i zi
NR I MOTOREVE: 1
KONTROLLI: Elektronik me butona
NDRICIMI: LED
GJERESIA: 70 cm

ASPIRATOR FABER INCA LUX EV8 X/BK A52

MODELI: INCA LUX EV8 X/BK A52

KAPACITETI I THITHJES: 660 m³/h

NIVELET E SHPEJTESISE: 3 nivele + intensiv

NIVELI I ZHURMËS: 71 dB

LLOJI I FILTRIT: Metalik te lashem

INSTALIMI: Inkaso

MATERIALI ASPIRATORIT: Inox + Xham i zi

NR I MOTOREVE: 1

KONTROLLI: Elektronik me butona

NDRICIMI: LED

GJERESIA: 52 cm

GARANCIA: 24 Muaj

 

ASPIRATOR GOREX INKASO TOTALE F9 52CM

Ngjyra:   Inoks

Lloji: Inkaso Totale

Permasat: 60 (gjeresi 52cm)

Ndricimi: shirit led

Fuqia thithese: 650m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

Lloji i motorrit : Kermill

ASPIRATOR GOREX X

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks dhe xham

Lloji: Inkaso me shine

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 300m3

Numri I filtrave: 1

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR INKASO BOSCH DHL555B 53CM

KATEGORIA ASPIRATORE

LLOJI INKASO I FSHEHUR

GJERESIA N/A

FUQIA THITHESE 650 M3/ORE

NR.I LLAMBAVE 2

FILTRA PER RIQARKULLIM TE AJRIT JO

NIVELET E THITHJES 4 NIVELE

NIVELI I ZHURMES 45 DB

GARANCIA NORMALE 24

MARKA BOSCH

ASPIRATOR INKASO F6 SHINE

Karakteristikat:

Ngjyra:   Inoks

Lloji: Inkaso me shine

Permasat: 60

Ndricimi: llampa halogjene

Fuqia thithese: 320m3

Numri I filtrave: 2

Materiali I filtrave: alumin

Komandat: Butona 4, 3 nivele dhe 1 ndricim

ASPIRATOR TECNOWIND BEEP 60

Ngjyra: Inoks
Lloji: Total inkaso
Permasat: 60
Ndricimi: normal spote
Fuqia thithese: 500m3
Numri I filtrave: 2
Materiali I filtrave:

 

alumin

 

ASPIRATOR TECNOWIND BEEP 60

Karakteristikat:

Istalimi                                                       Total inkaso

Korniza                                                       Inoks 430 S7

Komanda          Butona electronik te ndriteshem

Nricimi                                           2 x halogjene 20 W

Fitri i yndyres                                         Filter alumini

Motorri W                                               HC3O (250 w)

Ø flanxha e daljes se ajrit                             150 mm

Shpejtesia                                                         1 2 3 INT

Kapaciteti thithes m3/h            303 436 588 730

Presioni shtytes                            321 387 427 466

Niveli akustik                                  dBA 48 56 63 69

Klasa energjitike                                                            B

ASPIRATOR TECNOWIND INKASO BEEP80

Karakteristikat:

Istalimi                                                       Total inkaso

Korniza                                                       Inoks 430 S7

Komanda         Butona electronik te ndriteshem

Nricimi                                           2 x halogjene 20 W

Fitri i yndyres                                         Filter alumini

Motorri W                                               HC3O (250 w)

Ø flanxha e daljes se ajrit                            150 mm

Shpejtesia                                                         1 2 3 INT

Kapaciteti thithes m3/h            303 436 588 730

Presioni shtytes                            321 387 427 466

Niveli akustik                                  dBA 48 56 63 69

Klasa energjitike                                                            B

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 2

NGJYRA INOKS
LLOJI INKASO ME SHINE
PERMASAT 60
NDRICIMI LLAMPA HALOGJENE
FUQIA THITHESE 480M3
NUMRI FILTRAVE 2
MATERIALI FILTRAVE ALUMIN

ASPIRATOR TECNOWIND SLIM 4

Ngjyra:          Inoks
Lloji:      Inkaso me shine
Permasat:              90
Ndricimi:

 

     llampa halogjene
Fuqia thithese:            580m3
Numri I filtrave:               4
Materiali I filtrave:           alumin

ASPIRATOR TECNOWIND SWING 90 X

Ngjyra: Inoks
Lloji: I Jashtem
Permasat: 90
Ndricimi: llampa halogjene
Fuqia thithese: 750m3
Numri I filtrave: 3
Komandimi: Display me butona
Materiali I filtrave: alumin