Showing 1–16 of 22 results

MIKROVALE AEG MBE2658D

Karakteristikat:

EKRAN:                                                          Po

KAPACITETI:                                                 26 L

PROGRAME AUTOMATIKE:                           Po

FUQIA E MIKROVALES:                                 900 W

FUQIA E GRILLES:                                       800 W

MATERIALI:                                                   Xham+Inoks

KOHEMATES:                                                 Po

NIVELE FUQIE:                                               5

KOHA MAKSIMALE E GATIMIT:   90 min

PERMASAT:     596 GJ x 404 TH x 459 L(MM)

MIKROVALE AEG MSB2547D-M

EKRAN: Po

KAPACITETI: 25 L

PROGRAME AUTOMATIKE: Po

FUQIA E MIKROVALES: 900 W

FUQIA E GRILLES: 1000 W

MATERIALI: Xham+Inoks

KOHEMATES: Po

NIVELE FUQIE: 8

KOHA MAKSIMALE E GATIMIT: 90 min

PERMASAT: 38 cm

GARANCIA: 24 muaj

MIKROVALE ARIELLI BMO-925BV1

Lloji i kontrolli elektronik

Fuqia (W)900

Vëllimi (l)25

Dimensionet (H x W x L cm)46.6 x 65.3 x 50

Diametri i enës (cm)31.5

Fuqia e pjekjes (W)1000

Klasa e energjisë A

Ngjyrë e zezë

MIKROVALE ARIELLI BMO-925BVJ

Lloji i kontrollitelektronik

Fuqia (W)900

Vëllimi (l)25

Dimensionet (H x W x L cm)46.6 x 65.3 x 50

Diametri i pjates (cm)31.5

Fuqia e pjekjes (W)1000

 

MIKROVALE ARIELLI MM 720CPA

Fuqia: 700 W

Lloji i panelit: mekanik

Vëllimi: 20 l

Diametri i pllakës: 25.5 cm

Dimensionet: 44 x 33 x 25.9 cm

Ngjyrë e bardhë

Qendrimi I lire

Veshja e bredeshme  inox

Nr programeve 5

MIKROVALE BOSCH HMT85ML23

Pesha e produktit       17 kg

Kapaciteti i furrës       21 litër

Funksioni i skarë         jo

Fuqia maksimale         900 W

Dizajni                               inkaso

Pllaka rrotulluese      jo

Lartësi                382 mm

Thellesi             320 mm

Gjerësi                595 mm

Fuqia totale    1220 W

Nivelet e fuqisë             5

MIKROVALE BOSCH HMT84G654B

Dimensionet (cm) (H) 38.2 x (W) 59.4 x (D) 38.8

Kapacitet 25 Litra

Pesha 16 Kg

Konvekcion Furrë Jo

Grill Po

Fuqia Mikrovalë 900 Watt

Grill Fuqia 1200 Watt

Butonat e Llojit të Kontrollit /mekanik electronik

Numri i Numrave të Programeve 6

Auto Cook Po

Timer Po

Paneli i kontrollit Bllok Nuk ka

Materiale të Brendshme Enamelled Steel

Numri i niveleve të fuqisë 5

Programet automatike të gatimit Jo

Drita e brendshme Po Po

Lloji i kohëmatësit Timer elektronik Defektimi

Automatik Po

Tipi i ekranit Digital

MIKROVALE ECOLUX EC MW20SIL

Karakteristikat:

Dimensionet                                 38 x 49 x 29

Fuqia                                                 700w

Kapaciteti                                       20L

Funksione                                      5

Kohemates                                     po

MIKROVALE ECOLUX EC MW60MO

Karakteristikat:

Permasat Gj x l x th 59,2 x 37,6 x 31,5cm

Power 230v-50hz 1080w

Fuqia dalese 700w

Fuqia griles 800w

Kapaciteti 20l

Pasha 12,5kg

MIKROVALE ECOLUX EC-MW65WHT

Te dhena teknike:

Ngjyra:                            E bardhe

Lloji:                             mikrovale dhe grill

Fuqia ne mikrovale: 1250W

Fuqia ne Grill:             1000W

Pajisje:                           pjate qelqi dhe inoks

Permasat:                     38 standart

MIKROVALE ELECTROLUX EMS262040

Specifikime teknike:

Lloji i produktit                                               Grill me mikrovalë

Fuqiamaksimale e mikrovalës                900 Watt

Fuqia e skarë                                                   1000 Watt

Kapaciteti i furrës me mikrovalë           25.37 litra

ngjyrë                                                                  e bardhe

format                                                                 integrueshëm

Karakteristikatëveçanta                           sinjalizuesakustik

Ndricimi                                                             LED

Nr. I nivelevetëenergjisë                           5

Energjiaelektrike                                          2400 Watt

Karakteristikat e sigurisë                         Siguria e fëmijëve

Dimensionet dhe pesha

gjerësi                                                                59.4 cm

lartësi                                                                45.9 cm

thellësi                                                               43.7 cm

peshë                                                                 18.5 kg

MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX

Specifikime teknike:

Mekanizmi i hapjes së derës:                                 Kontroll me shtypje

Funksionet e gatimit:                                                 Mikrovalë

Fuqia e mikrovalës:                                                   700 Watt

Programe automatike shkrirjeje me peshë     5 nivele

Sinjali i përfundimit të kohës së gatimit

Programe automatike gatimi me peshë

Ekran LED

Çelësi i kontrollit për cilësimin e fuqisë

Diametri dhe materiali i pjatës rrotulluese:   245 mm, Qelq

Volume gross – Top oven :                                       20 L

Microwave output power W :                               700 W

Programe     :                                                               5

Lloji gatimit :                                                              Mikrovalë

Përmasat LxGjxTh në mm :                                     388x595x347

Instalimi :                                                                     Inkaso

Frequency :                                                                   50 hz

Ngjyra :                                                                             E Zeze/inox me antigjurme

Materiali i pjesës së brendshme :                         Inoks

Voltazhi :                                                                         230

MIKROVALE FULGOR 4512 TC BK

– Dhoma gatimi në çelik inox

– Ndriçimi halogjen

Karakteristikat:

– Paneli i instrumenteve me kontrollet e sensorit

– 11 funksione të kombinuara

– Libër recetash i para-zgjedhur, i ndryshueshëm

– Gatim me mikrovalë (6 nivele)

– Gatim i detyruar me ajër

– Gatim i kombinuar me mikrovalë dhe gatim me ajër të detyruar

– Gatim i kombinuar me mikrovalë dhe skarë

– Koha elektronike dhe ora

Siguria:

– Ndërprerësja e kontaktit të dyerve

– Ventilimi tangjencial i ftohjes

MIKROVALE FULGOR CMO 4507 TC X

Linjë    kompakt

kategori            Microwave

tjetër   Grill

 

programet automatike

gjerësi 60 cm

lartësi 45.50 cm

Masa e integruar         56 x 45 cm

Mbarimi            Anti-gjurmë gishti çeliku

Klasa energjike            A

komandat        Kontrolli i prekjes

MIKROVALE FULGOR LMO 4507 TC BK

Linjë    kompakt

Kategori            Mikrovale

Gjerësi                60 cm

Lartësi                45.50 cm

Masa e integruar         56 x 46 cm

Dizanji                Xhami i zi

Klasa energjike            A

Kontrolli                  me prekje

MIKROVALE FULGOR LMO 4507 TC WH

Linjë    kompakt

Kategori            Mikrovale

Gjerësi                60 cm

Lartësi                45.50 cm

Masa e integruar         56 x 46 cm

Dizanji                Xhami i zi

Klasa energjike            A

Kontrolli                   me prekje