Showing 17–32 of 34 results

MIKROVALE ECOLUX EC MW20SIL

Karakteristikat:

Dimensionet                                 38 x 49 x 29

Fuqia                                                 700w

Kapaciteti                                       20L

Funksione                                      5

Kohemates                                     po

MIKROVALE ECOLUX EC MW60MO

Karakteristikat:

Permasat Gj x l x th 59,2 x 37,6 x 31,5cm

Power 230v-50hz 1080w

Fuqia dalese 700w

Fuqia griles 800w

Kapaciteti 20l

Pasha 12,5kg

MIKROVALE ECOLUX EC-MW65WHT

Te dhena teknike:

Ngjyra:                            E bardhe

Lloji:                             mikrovale dhe grill

Fuqia ne mikrovale: 1250W

Fuqia ne Grill:             1000W

Pajisje:                           pjate qelqi dhe inoks

Permasat:                     38 standart

MIKROVALE ECOLUX EC-MW70BLK

Te dhena teknike:

Ngjyra:                               E zeze

Lloji:                                     mikrovale dhe grill

Fuqia ne mikrovale:         1250W

Fuqia ne Grill:                     1000W

Pajisje:                                 pjate qelqi dhe inoks

Permasat:                           38 standart

MIKROVALE ELECTROLUX EMS262040

Specifikime teknike:

Lloji i produktit                                               Grill me mikrovalë

Fuqiamaksimale e mikrovalës                900 Watt

Fuqia e skarë                                                   1000 Watt

Kapaciteti i furrës me mikrovalë           25.37 litra

ngjyrë                                                                  e bardhe

format                                                                 integrueshëm

Karakteristikatëveçanta                           sinjalizuesakustik

Ndricimi                                                             LED

Nr. I nivelevetëenergjisë                           5

Energjiaelektrike                                          2400 Watt

Karakteristikat e sigurisë                         Siguria e fëmijëve

Dimensionet dhe pesha

gjerësi                                                                59.4 cm

lartësi                                                                45.9 cm

thellësi                                                               43.7 cm

peshë                                                                 18.5 kg

MIKROVALE ELECTROLUX LMS2203EMX

Specifikime teknike:

Mekanizmi i hapjes së derës:                                 Kontroll me shtypje

Funksionet e gatimit:                                                 Mikrovalë

Fuqia e mikrovalës:                                                   700 Watt

Programe automatike shkrirjeje me peshë     5 nivele

Sinjali i përfundimit të kohës së gatimit

Programe automatike gatimi me peshë

Ekran LED

Çelësi i kontrollit për cilësimin e fuqisë

Diametri dhe materiali i pjatës rrotulluese:   245 mm, Qelq

Volume gross – Top oven :                                       20 L

Microwave output power W :                               700 W

Programe     :                                                               5

Lloji gatimit :                                                              Mikrovalë

Përmasat LxGjxTh në mm :                                     388x595x347

Instalimi :                                                                     Inkaso

Frequency :                                                                   50 hz

Ngjyra :                                                                             E Zeze/inox me antigjurme

Materiali i pjesës së brendshme :                         Inoks

Voltazhi :                                                                         230

MIKROVALE FULGOR 4512 TC BK

– Dhoma gatimi në çelik inox

– Ndriçimi halogjen

Karakteristikat:

– Paneli i instrumenteve me kontrollet e sensorit

– 11 funksione të kombinuara

– Libër recetash i para-zgjedhur, i ndryshueshëm

– Gatim me mikrovalë (6 nivele)

– Gatim i detyruar me ajër

– Gatim i kombinuar me mikrovalë dhe gatim me ajër të detyruar

– Gatim i kombinuar me mikrovalë dhe skarë

– Koha elektronike dhe ora

Siguria:

– Ndërprerësja e kontaktit të dyerve

– Ventilimi tangjencial i ftohjes

MIKROVALE FULGOR CMO 4507 TC X

Linjë    kompakt

kategori            Microwave

tjetër   Grill

 

programet automatike

gjerësi 60 cm

lartësi 45.50 cm

Masa e integruar         56 x 45 cm

Mbarimi            Anti-gjurmë gishti çeliku

Klasa energjike            A

komandat        Kontrolli i prekjes

MIKROVALE FULGOR LMO 4507 TC BK

Linjë    kompakt

Kategori            Mikrovale

Gjerësi                60 cm

Lartësi                45.50 cm

Masa e integruar         56 x 46 cm

Dizanji                Xhami i zi

Klasa energjike            A

Kontrolli                  me prekje

MIKROVALE FULGOR LMO 4507 TC WH

Linjë    kompakt

Kategori            Mikrovale

Gjerësi                60 cm

Lartësi                45.50 cm

Masa e integruar         56 x 46 cm

Dizanji                Xhami i zi

Klasa energjike            A

Kontrolli                   me prekje

MIKROVALE HOTPOINT-ARISTON MWK 431 X / HA

Lloji mikrovalë e integruar

Ngjyra Pasqyre

Konsumi i energjisë 3350 W

Fuqia e mikrovalës 900 vat

Vëllimi i brendshëm 44 l

Diametri i pjates 36 cm

Veshje e brendshme inox

Fuqia e skarë 1200 vat

Mënyrat e kombinuara mikrovalë + skarë, mikrovalë + konvekcion

Heqje e alarmit jo

Paneli i kontrollit me prekje

Lloji i menaxhimit sensor

Koha maksimale e ores 95 min

Dimensionet gj x l x th 59.5 x 45.5 x 56.8 cm

Peshë 25 kg

Mikrovalë LG MH6342BS

Ngjyra Inoks
KlasaEnergjise A
Kapaciteti 20 lt
Fuqia mikrovale 1200W
Fuqia grill 1000W
Karakteristikat pjate qelqi dhe zgare
Permasat standarte

MIKROVALE NEFF C17WR01N0/03 (INKASO)

Te dhena teknike:

Fuqia maksimale: 900W

5 nivele fuqie ne mikrovale: me teknologji inverter.

Kapaciteti: 21 litra.

Fuqia totale: 1.22 kW

Kontrolli: Display me prekje.

Siperfaqa e brendshme: Inoks me dy veshje kundra ndryshkut.

Patrimi: Siperfaqa ne brendesi te deres e perbere nga material kristali.

Display: dsiplay me ngjyra me grafike 2.5 me butona te brendshem.

Numri I programeve: 7 programe automatike.

Ndricimi: Paneli i ndricimit LED.

Buton ndezje, fikje. On-Off.

Specifikime teknike:

Permasat e pajisjes(mm):LAR: 382, Gjer: 594, Thell: 320.

MIKROVALE NEFF HLAWD53N0

Karakteristikat kryesore:

Vëllimi 25 l

Butonat push pull dhe prekje

7 programe automatike

Të dhënat teknike:

Fuqia totale e lidhjes: 1.45 Kw

Fuqia maksimale e mikrovalës          900 W

Hapja e dyerve              buton

Diametri i pjates          315 mm

Materiali i zgavrës      Steelelik inox

Ngjyra e përparme     e zezë

Dimensionet e produktit (mm)          382 x 594 x 388 mm

Pesha neto (kg)             18.813 kg

Lloji i gatimit automatik         Peshimi automatik

Gjatësia e kordonit (cm)         130 cm

Intensiteti (A) 10 A

Frekuenca (Hz)             50 Hz

Tensioni (V)   220-230 V