Showing all 7 results

EKSPRES KAFEJE AEG KKK884500 M

Specifikime te produktit:

 • Veshje prej celiku inoks kunder shenjave te gishtave
 • Kapaciteti I depozites se kokrrave: 200g.
 • Funksionim ndermjet sensorit: Touch-Control.
 • Heqje e pjeses ballore ku ndodhet depozita e ujit me kapacitet: 1.8 litra.
 • 2 Sisteme te ngrohjes per perdorim.
 • Temperatura e prodhimit behet me avull.
 • Display per depoziten e mbushur me kokrra.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e ujit esht bosh.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e kokrrave esht bosh.
 • Permasat e pajisjes: La 455, Gje 595, The 361.
 • Permasat per instalim: La 455, Gje 560, The 550.
 • Paneli I ndricimit LED.
 • Koha per prodhim e programuar.
 • Sirtar per pjata: JO
 • Vlera e lidhjes totale(W): 1350
 • Voltazhi: 220-240
 • Pershkrime te produktit: Makineri per kafe me instalim automatic,cappuccino,
 • Display I pajisur me ore elektronike dhe komandim me prekje (touch control).

Specifikime te produktit:

 • Veshje prej celiku inoks kunder shenjave te gishtave
 • Kapaciteti I depozites se kokrrave: 200g.
 • Funksionim ndermjet sensorit: Touch-Control.
 • Heqje e pjeses ballore ku ndodhet depozita e ujit me kapacitet: 1.8 litra.
 • 2 Sisteme te ngrohjes per perdorim.
 • Temperatura e prodhimit behet me avull.
 • Display per depoziten e mbushur me kokrra.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e ujit esht bosh.
 • Sensor lajmerimi kur depozita e kokrrave esht bosh.
 • Permasat e pajisjes: La 455, Gje 595, The 361.
 • Permasat per instalim: La 455, Gje 560, The 550.
 • Paneli I ndricimit LED.
 • Koha per prodhim e programuar.
 • Sirtar per pjata: JO
 • Vlera e lidhjes totale(W): 1350
 • Voltazhi: 220-240
 • Pershkrime te produktit: Makineri per kafe me instalim automatic,cappuccino,
 • Display I pajisur me ore elektronike dhe komandim me prekje (touch control).

 

EKSPRES KAFEJE FULGOR LCM 4509 TC WH

Ngjyra: I BARDHE
Paneli i kontrollit: elektronik
Kapaciteti: 400g, 1,2 filxhane.
Fuqia: 3000W
Depozita e ujit: 2.5 litra.
Programet: 9 programe
Aksesore: gote levizese per llumin e kafes.

MAKINA ESPRESSO ARIELLI KM-100BS

Furnizimi me kafe të bluar

Fuqia 850 W

Presion   15 bar

Kapaciteti lt1.8 lt

Karakteristikat & Funksionet Gjysmë-automatike

Mbrojtje nga mbi nxehja

Filtra aliazh alumini me baza çeliku inox

Ngjyra – E Zezë / Inox

Pesha – 4 kg

MAKINE ESPRESSO ARIELLI KM-130BS

Lloji ekspres

Fuqia ne w 1050 W

Presioni 15 bar

Kapaciteti i depozites 1.5 litra

Mbrojtje nga mbinxehja

Njyra e zezë

Permasat 38 cm x 21 cm x 25 cm

Pesha 4 Kg       

 

MAKINE ESPRESSO ARIELLI KM-190BS

Presion 15 bar

Bojleri i bërë nga aliazh alumini      

Kapaciteti 1.8 litra

Rezervuar i madh uji

Filtri i aliazhit të aluminit për cilësinë e kafesë      

Mund të bëjë ekspres me krem ​​të përsosur      

Me presion të lartë avulli

3 ndërprerësa me kafe bëjnë drita treguese

Dizajn elegant i avullit me dekorim alumini    

Siguria për mbinxehje

Enë për mbledhjen e mbetjeve të ujit dhe kafe  

Fuqia 850W

Dimensionet e produkteve (WxDxH): 21x28x25